Sizbilirsiniz minikkurabiyee yapılmaz mı ya hamile halimle yapacağım çok severim 😀 yarın da etli nohut pilav yoğurt turşu mis
elisa2705 minikkurabiyee mantarı soteleyip baharat katıp yufkayla birlestiriyorum digeride ekşimige de yumurta kırıyorum icine harika oluyor hem hafif 🤍
aslananne27 minikkurabiyee mercimek daha iki gün önce yaptım ezogelin olabılır karnabahar ezogelinn yeterli🤌🏻😂
aslananne27 Sizbilirsiniz karnabahar üstüne sarımsaklı yoğurt döküyoruz ya yoğurt çorbası olmaz sanki🤭 tarhana eşim sevmez 😒😂
aslananne27 MiracAlpinveUmutunAnnesi büyük ihtimal çorba olacak 😂post sahibi ezogelin yap dedi aklıma yattı 😂
aslananne27 Sizbilirsiniz eşim evde yapılan makarnayı yemiyor adam İtalya daki makarnayı görünce evdeki yaman geliyor 😂😂😂erişte de çok güzel onu yarın yapim dur yarın ki menüm olsun 🤌🏻🤌🏻
ZeydsMom minikkurabiyee tavuk corbasi yapacagim. Off boyle boll limonlu zerdecalli falan. Fena canim cekiyo. Dunden yaprak sarma kaldi. Aman sosisli kasarli rulolarda yaparim atistirirz gider oyle 😄
minikkurabiyee ZeydsMom ay tam kış çorbasıı bizim buralarda hava aşırı soğudu yarın bende yapayım sıcak sıcak misss gibii Bende dün sarma sardım ve kaldı 😂biraz buzdolabına da attım
_Goktugunannesi__ minikkurabiyee Tavuk mangal Köz patlıcan yoğurtlusu salata ve içecek dışarıda kar da yağıyor ohh tam zamanı👌
minikkurabiyee _Goktugunannesi__ ufff missss mangalı dışarıda mı yapacaksınız ay bizim burada da bazı yerlere kar yağmış son haftalarda çok soğuk hava