elifela231223 Kuzularinanasi bu ikinci doğumum zaten riskli gebeliğim var preaklemsi nedeniyle tedavi görüyorum devlet Hastanesi’nde yatışim yapıldı koşulları ve doğumları gördükten sonra yeniden özelde yapmayı uygun gördüm
gulsahbaydemir1101 elifela231223 Avcılar Anadolu hastanesinde yaptım ilk doğumumu da orda yapmıştım. Doktorum Özcan beydi çok sempatik cana yakın bi doktor ❤️ bağlatmayla birlikte 27 bin verdim.
devamom elifela231223 Avrasya hastanesinde oldum sezeryan. Ocak 2024 te 25bin vermiştim. Memnun kaldım. Süreçte çok kolaydı. Ben gebelik kolestazı nedeniyle mecbur sezeryan oldum normal düşünüyordum ama iyi ki diyorum çünkü çok konforlu oldu herşey.
Myrtle elifela231223 istanbul bahcelievler memorial mayis 40 bin. Doktorum disardandi. Hastaneden ve hemsirelerden cok memnun kaldim. Cocugum sukur saglikliydi hic bir sorun yasamadim. Haberlerden kac gundur kendimize gelemiyoruz cok zor 😔
Mira__ 6 ya yaptım herhalde ya geçmiş zaman şimdi tam fiyat hatırlayamadım 2022 de güzeldi kötü bir hastane değildi 38 günde küvözde kalmıştı bir kaç sorun haricinde iyiydi.
Eymencvk elifela231223 4 yıl önce medikalde 5 bine oldum bu sene kızıma çömüde 3500 e oldum 2. Sezerynda çok ilaç iğne anestezi vs derken yüksek tansiyondan maf oldum o yüzden araştırma hastanelerini öne sürmücem kötü bir deneyim oldu doktorum iyidi ama ortam ve stajerler berbat
bengo elifela231223 10 gün önce İstanbul kartal umut hastanesi Baran hanıma sezaryen oldum o kadar memnunum ki tahmin bile edemezsin 20 bin gibi bir ücret ödedik
perakus elifela231223 Kuşadası egemed hastanesinde doğum yaptım. Doktorum özeldi hastane doktoru değil kendi muayenahanesi vardı o yüzden doktora 27 bin hastaneye 15 civarı vermiştik
TulayGeriDon elifela231223 izmir su hospital da Nisan ayında 22500 ödedim. Doktorum murat beydi çok memnunum. Hastane medicalpark a satıldı. Medicalpark izmir hastanesi oldu. Şu an 25000 miş.
hndathn elifela231223 ben normal doğum yaptım 3.5 yıl önce tekırdag özel yaşam hastanesınde. Sezeryanla normal doğum aynıydı 4.5 bındı. Geçen ay 67 bın olduğunu duydum😯