melisakayra Erken doğum söz konusu şeker tansiyon var Aşırı zor geçen hamilelik Kaç haftada doğsa yaşar Ne kadar küvezde kalır Bilgi veririmsnz İlk bebeğimde aşırı rahattım en ufak ağrım sızım yoktu Bunda berbat oldum 😔
Melodimm melisakayra Niye yaşamasın Momda 24 haftada doğan bebek çok şükür yaşadı yaşam riskini geçmiş çoktan içinizi ferah tutun❤️🤲🏻
Birdunyabircennetannesi melisakayra 35 haftalık doğdu oğlum 2 gün kaldı küvezde Kuzenim daha yeni 30 haftalık doğum yaptı 1 ay küvezde kaldı Geç prematüre oluyor eğer doğarsa canım Endişe etme çok erken değil
birtekizbirikizz melisakayra 34 haftalık doğsu ikizlerim 15 gün kuvezde kaldı arkadaşımın 34+3 de doğdu kuveze girmedi bu birazda gelisim kg tarzı seylere bagli
2prenses_annesi04_ 30 haftalık 1600 gram dünya ya geldi çok şükür şuan 4 yaşında ama prematüre bebek büyütmek çok zor gelişimini tamamlamiyorr ya
aslhnkrts melisakayra kızım 34 haftalık doğdu ,7 aylık şuan Allah’a çok şükür yaşıyo stresli ve yorucu bir hamilelik geçirdim bolca dua edip sadaka verin Allah yavrunuzu size bağışlasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Sadece on gün küvexde kaldı o da sarılıktan dolayı
missozge 33+6’da suyum gelmeye başladı, ertesi gün sezaryenle erken doğum… 8 günlük bir yoğunbakım süreci… Şimdi 2 yaşına basmak üzere hanımefendi, kök söktürüyor hepimize 😅
atabebek21 melisakayra 34. Hafta da doğdu ancak 21 gün kovezde kaldi. Her bebegin durumu farklı.. benm bebegim.oksijen sıkıntısı ve enfeksiyon durumu vardi
prensprenses2 melisakayra Öncelikle bebeginiz saglıkla gelsin insallah Kuzenimin eşinin acılması oldu ve 33 haftalıkken dogum yaptı bebegin solunumu iyi oldugu icin küveze bile girmedi minicik bebekleri yaşatıyorlar siz umutsuzluga kapılmayın erken dogum riski olanlara ciger geliştirici vuruyorlar erken dogum riskiniz varsa vururlar gecmiş olsun.
gzplt melisakayra Arkadaşım 34+4 de doğurdu küveze bile girmedi içini rahat tut canım bir şey olmaz Allah’ın izniyle
fisnereceli melisakayra 33+5te doğum yaptım, 25 gün küvezde kaldım oğlum. Şimdi 6 ay 4 günlük Rabbime şükürler olsun ❤️merak etmeyin Allah’ın izniyle sağlıcakla kucağınıza alırsınız evladınızı.
hogwarts melisakayra 33+4 te doğum yaptım ciğerlerinde falan hiçbir sıkıntı yoktu ama kilosu 1800 olduğu için 22 gün küvözde kaldı şu an 3 yaşında oğlum 🌸
eliffsseymen melisakayra kaç haftalık gebesiniz? Ben 33+4 te doğum yaptım. Suyum geldi. 2 doz ciğer geliştiri ve sancı gelmesin diye fitil yaptılar. Suyum azalınca da sezeryana alındım. Bebeğimin durumu çok şükür iyiydi. 5 gün küvözde kaldı. 1 hafta anne bebek uyum odasında kaldık. Beni en çok zorlayan emme refleksi gelişmemişti ve sürekli uyuyordu beslemek inanılmaz zordu. Ama o günlerde geçti çok şükür. Prematüre anneliği çok daha zor bence. Stresi vs daha zor. Ama onlar böyle hayata tutunmuşken bizde iyi olmak zorundayız. Erken doğan bebeklerde beslenme ve gaz en büyük problemlerden. Herhangi bir sağlık sorunu olmasın bebeğinizin hepsi geçiyor. Gaz çoktu bizde çok şükür o da bitti
Motherqueen__ melisakayra 34 haftada doğum yaptım 1 hafta küvezde yattı çok şükür şuan iyi Rabbim senin de bebeğini sana bağışlasın inşallah 🤲