Ask17 Mississsipi ümraniye hisar hastanesi basri bey var ürolojide çocuk cerrahını tanımıyorum ama çocuk doktorumuzda orda sadece özel sağlık sigortası geçiyor hastanede pahalı ama özel sağlık sigortalılara uygun bi hastane. Ben genel olarak ortapedi çocuk bölümü dahiliye kulak burun boğaz üroloji ve kadın doğuma gittim hepsinden aşırı memnun kaldım tavsiye ederim hekimleri oldukça kaliteli bi hastane
Mississsipi Ask17 tesadüf oldu söylediğinizle ama ben doğumu da orada yaptım. Ben de çok memnunum hastaneden ama bu ameliyat için doktorun bu rahatsızlık konusunda çok deneyimli olması gerekiyor, o yüzden farklı seçenekleri bilmek istiyoruz :(
Poncikmom25 Mississsipi merhaba bizimde hipospadias tanısı var yaşında ameliyat olucak bende çok araştırdım işinin ehli birini buldum çok kişi tavsiye etti çapa da erbuğ keskin sizde Bi bakın isterseniz instagramda da takip ediyorum ben
Omer_Asaf81 Poncikmom25 bizde erbuğ hocaya gidiyoruz ayni nedenden 4 ayligiz daha yasinda yapicak bizimkinide
Poncikmom25 Yvzslmm yok malesef 11 aylıkken götürücem bende merak ediyorum ama çok çok iyi prof. Muş yaptıran varsa yazsa ne guzel olur
zeynepzeze Mervearas123 Kötü bir şey olduğunu söylemedim bende. Uzun bir ameliyatı var. Ve sonuçta bir ameliyat olacak bir kaç günde olsa acı çekecek.
Aysu909 Poncikmom25 merhaba bebeğinizin süreci nasıl ilerliyor dr. Buldunuz mu ameliyat oldu mu benim oğlumdada bu sorun çıktı henüz 3.5 aylık sürecinizi anlatır mısınız?
Aysognybln Mississsipi beylikdüzü medilife Değer hoca var cocuk cerrahı sünnetimizi ona yaptırdık cok memnun kaldık 2 gunde iyileşti arastırın dilerseniz .. geçmiş olsun
Poncikmom25 Omer_Asaf81 öylemi sizede çok geçmiş olsun inşallah kolay atlatır bebeklerimiz sizin bilginiz varmı ameliyat ücreti hakkında acaba
Omer_Asaf81 Poncikmom25 insallah canim bende hic sormadim zaten 1 kere gordu birde bobrek ultrasonu istedi temiz cıkarsa gelmeyin 6.ayda gelin tekrar dedi o da temiz cikti sukur gitmedik daha
esrhrn Mississsipi Dr Salih selman cerrah kendisi sünnette bir numaradır muhakkak danışmanızı öneririm
Mervearas123 zeynepzeze çok iyi biliyorum canım benim oğlumda peygamber sünnetli doğdu ve testisinin biri yukarıda deliği de aşağıda baya uzun bi ameliyat sürücek nasıl olduğunu biliyorum yani😊😌
Poncikmom25 Yvzslmm sizede çok geçmiş olsun inşallah kolay atlatıcaklar yavrularımız inmemiş testis 1yaşına kadar düzelenler var diye duyuyordum ne kadar doğru bilmiyorum yinede
Meleknurbozkurt Poncikmom25 Chnkvrk merhaba bir yazınızı okudum hakkı beye ameliyat olmuş oğlunuz süreç nasıldı bizimde aynı sorunumuz var bilgi verebilirmisiniz birde ücret ne kadar ödediniz
Omer_Asaf81 zeynepzeze canim zor bir surec gibi gozukuyor belkide cok kolay olacak bilemeyiz ama soyle dusun caresi var cok iyi doktorlar var ve bebislerimizin guclu annelerine ihtiyaclari var seni korkutan yavrunun aci cekmesi bunu biliyorum ama en fazla bir hafta ya da on gun icinde bitiyor hersey insallah ki bircok hikaye okudum sıkıntısız gecip guzel sonuclara ulasan
Omer_Asaf81 Bunu baska bir grupta daha sormustum gercekten cok cok kafama takiliyor hamileyken progesteron almis miydiniz arkadaslar?
zeynepzeze Omer_Asaf81 Ben almıştım bundan kaynaklı olabileceği yazıyordu baktığım da. Benim de aklıma takılıyor hep. Sanırım bebeklerin tam oluşum dönemlerinde kullandığımız için 😢
Mervecom Omer_Asaf81 evet ben kullandım. Oğlumda aynı ameliyatı olucak 1 yaşına gelince şuanda 7 aylık. Ne gibi bir etkisi varmış?