zmiraymom Kızlar dkab öğretmenliği için KPSS’ye hazırlanıyorum. 3 gün sonra 11 aylık olucak bi bebeğim var. Tek başıma bazen motivasyonumu kaybediyorum. Birbirimize destek olursak belki bu sürecin üstesinden geliriz canım anneler
Esinzhl zmiraymom ben de iki yaşındaki kızımla türkçe öabt hazırlığına başladım. Çok yeniyim inşallah yetiştirebilirim. Hakkımızda hayırısı olur inşallah allah yardımcımız olsun🫠 bşzim gibi olup atanan çook insan var
rabiacaaaa zmiraymom bende dikab için hazırlanmak istiyorum ama bebeğim 6 aylık henüz başlamadım doğrusu o cesareti bulamadım kendimde henüz ama bı taraftanda sürekli aklımda oturup ders çalışmayı da özledim ama bebeğim uyurken iş yemek zor yetisiyo ders nasıl çalışırım hiç bilmiyorum 🤭
777laydy zmiraymom bende nasipse pazartesi 10 aylık bebeğimle bu sürece start vermeyi düşünüyorum canım
zmiraymom Esinzhl merhaba Esin bende bu hafta yeni başladım .Planlarıma göre nisan mayıs gibi bitiyor bence yetişir☺️Evet atanmış anneler benim motivasyonum inşallah bizde onlardan oluruz 💕
zmiraymom rabiacaaaa bazen ev işlerini bi kenara atmak gerekiyor 🙃 eğer başlamak istiyorsan bende yeni başladım çalışma arkadaşı olabiliriz 💕