aysima38 bilmiyorum canım inanki bilmiyorum ama şüphe eder oldum ne yalan söyleyeyim. Özel kadar devlet hastaneside sorumlu bu suçlardan çnkü sevki veren onlar… Örnegin çam Sakura dan bir sürü sevk var bu bahsedilen özellere. Hatta ben geçn yıl hamileleğimde çam Sakura da doğum yaptım. Çok şükür kuveze girmedi bebeğim 37. Hafta doğdu ciğerleri de kilosuda emmeside iyiydi neyse onun öncesinde tansiyon dan 32. Ve 35. Haftalarda 3 er gün yatrdılar beni. Bn yatttığım esnada 32 haftalık doğum yapmış bi anneyle aynı odadaydık. İkizlete doğum yapmiş ama biri karnında 20 haftalık iken ölmüş. Onun bebeğini gaziosmanpaşa daki hastanelere göndermişlerdi mesela. Bilmiyorum akibeti be oldu umarım iyiler dir şuan da. Diğerini de ölüsünü vermemişler mesela, eşi şikayet çiydi durumdan. Nasıl benm çocuğumu vermezler diye. Zaten kan pıhtısı hâle gelmiş demişler. Adam da öyle bile olsa verickler bizim çocuğumz değilmi. Başka işlerinde kullanıcaklar kesin dedi peşini bırakmıyor du avukatına felan verickti naptı bilmiyorum. Yani onlarda hep yer yok diye gönderiyorlardı. Biz 5. Gün sarılıktan yattık verilmiş sadakamız varmış elhamdülillah anne bebek otelinde kaldık bebeğimle 4 gün birlikteydim son 1 oda klmıştı eğer olmasaydı bnden ayırıp sadece bebeği özellere küveze göndericklerdi Allah’ım korumuş. Zaten çete elebaşlarından biri ilker gönen miydi neydi tam hatırlamıyorum çam sakurada görev yapıyor muş diyen de var ama ben muhabirden tv de Kanunide görev yaptığını duydum. Allah sorsun hesaplarını . birde şunu da söyleyeyim çetenn diyolagrında çam Sakurdan 900 grmlk bebek aldık bıtane inşallah Suriyeli değildir türk lazım felan diye konuşmalarını paylşmışlardı