dryglgl Yıkanabilir ped kullanıyorum sağlıklı olduğunu düşündüğüm için ama kap daha pratik gibi geliyor yıkaması vs düşününce sadece kullanımı ne derece kolay olur bilemiyorum kullanıp memnuniyeti ya da şikayeti olan var mı? Veya bir doktor görüşü duyan?
Ozgee59 dryglgl ben kullanıyorum bence mükemmel birşey. Bundan sonra asla ped kullanamam o kadar alıştım. Benim ablam kadındoğum doktoru ilk o önermişti. Sonra aşırı memnun kalıp kendisine de aldırdım o da şuan asla ped kullanmam diyor 😁
hermionegrangerr_ dryglgl menstrual disk kullaniyorum ben canim kap gibi vakumlamuyo kullanimi cok rahat çok hijyenik kesinlikle disk tavsiye ederim her ay adet sonrasi tekrarlayan vajinal mantarim yok denecek kadar azaldi
ahkalbimm dryglgl hayatınızda yapacağınız en büyük iyilik Kap kullanmak olur. Çok büyük rahatlık ve temizlik. İlk kullanımdan sonra takıp çıkarmaya alışıyorsunuz. Takılma tekniklerine bakın size en kolayı nasıl geliyorsa öyle yapın.
eraysen dryglgl bir kadının kendine yapabileceği en iyi şeylerden biri bence ben kullanıyorum uzun zamandır ilk başta alışma döneminde bir iki zorlanabilirsiniz alışınca bırakmak istemezsiniz 😊
dryglgl hermionegrangerr_ disk bana çok büyük gibi geldi ya kap tan bile bir tık çekiniyorum ya kullanamazsam diye disk e hiç cesaret edemedim 🥲😄
hermionegrangerr_ dryglgl askim valla hic hissetmiyorsun icinde zaten katlayip yerlestirdigin icin sikinti da olmuyoe. Benim diske kendimi hazirlayip denemem bir yilimi aldi. Denedigimde dedim niye daha once kullanmamisim
kader539_ eraysen yanlış anlama canım ama meram ediyorum o kap varken adet kanaması nasıl duruyor yani çamaşır nasıl batmıyor ben bir türlü mantığını anlamadım
dryglgl ZeydsMom aslında sonsuz bir boşluk değil rahme kadar gidemez ulaşılamayacak bir yol da yok içimizde ama gerçekten ben de böyle düşünüyordum YouTube da birsürü doktor videosu izledim öyle öğrendim sonrasında çok üzüldüm ya kendi bedenimizi tanımıyoruz bile 🥲
ahkalbimm ZeydsMom ayy ben kullandığım gün çıkarmak istedim ucunu bulamamıştım 😂😂 bir kaç saniyelik şok ve korku yaşamıştım ne yapıcam diye 😂😂 sonra hafif ıkınır gibi yapınca elime gelmişti ucu.
dryglgl hermionegrangerr_ marka önerin var mı bir bakayım ben de muhtemelen cesaret edemicem ilk adımda ama bakıcam mutlaka 🥲😄
Ozgee59 dryglgl ben önce dandik bir marka almıştım beceremem diye. Sonra çok memnun kalınca irie marka aldım daha da memnun kaldım o markadan. Tavsiye ederim onu
eraysen kader539_ olur bu yanlış anlamak sonuçta burada bilmediklerimizi de öğreniyoruz kabın içine doluyor kap vajina duvarına tamamen yapışık olarak yerleştirildiği için yandan sızıntı olmuyor bu yüzden çamaşır batmıyor aslında duran birşey yok yani kanama devam ediyor ama kaba doluyor çıkarıp döküyorsunuz bende sayı olarak fazla var o yüzden ben yıkıyorum kaynatıyorum bir sonraki kullanım için hazırlıyorum çıkanı