Yeni_annis Arkadaşlar Sat 10 eylül Dün evde test yaptm pozitif cikti sağlık ocağına gidip kan verdim gece çıkti sonuclar beta hcg 13888 çok dgl mi .Var mı böyle gebeliğini yüksek sonuçla öğrenen
bisenakillisinzaten Yeni_annis Gebeliğin 13 ve 16. haftasında 13.300-254.000 mlU/mL bak böyle yaziyor gogılda
Yeni_annis bisenakillisinzaten yaa öyle mi ne biliym çok yüksek geldi bana doktor salı günü cagirdi bida saglikli mi anca o zmn ögrencem icim icim yedi
Tgkaneses Ölçüler cihazların yapısına göre değişiklik gösterebiliyor siz Dr un yönlendirmesine bakın 🤗
[silindi] Yeni_annis askım haftası küçükse çoğul gebelik olabilir bu değere göre. Tamamen ultrason muayenesinde kesinleşir. Benimki de bu değerin bir tık üstündeydi hatta öğrendiğimde 6.5 haftalıkken öğrenmiştim.
Mrvsmt2502 Yeni_annis değeriniz normal benim 4+4 ken değerim 10 bin in üzerindeydi ve tek gebelik. Sizin 5+4 gayet normal. 3 aylık falan diyenler neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum son adet tarihinizi yazmışsınız zaten
Yeni_annis Mrvsmt2502 ya çok teşekkuŕ ederim icime su serptiniz .Daha once basima gelmedi ilk defa duydum gordüm yaşadm insan şuphe ediyor .Allah razı olsun
[silindi] Yeni_annis yok canım tekti ama bizde şüphelenmiştik çünkü benim ikizim var ve annem ve anneanneminde öyle. Ama ben ikiz çocuk için hiç hazır değildim ilk çocuk olduğu için. Sağlıkla gelsinler inşallah tekse de ikizsede yakında belli olur yazın buraya da muhakkak bende merak ettim