Serpil09 Kızlar yazlıkları kaldırıp kisliklari kaldrdiniz mi ben yazlıkları hepsini kaldırdım havalar maglum doğdu bu sene kış erken geldi gibi
Feyzosumunannesi Serpil09 2 gündür hava serinledi. Pencereler açık oturuyoruz. Biz daha bi 15 gün kışlık çıkarmayız( MERSIN)
myarenb Serpil09 istanbuldayım. kızımın kışlıklarını cıkaralı 15-20 gün oldu eşimle benimkini de bugün çıkardım
Serpil09 Feyzosumunannesi bizim birda 1 haftadır neredeyse akşamları serinledi su 2 gündür gunduzleride serinledi Aydın’da oturuyorum
Serpil09 cokbilmismom Allah’tan tek çocuk yazlıklar hemen bitti şimdi kisliklari birazını çıkardım bı yarisi kaldı bnm
Serpil09 ZeydsMom orası öyle ama şu 2 gündür gündüzde soğudu hava artık sıcakta olsa ince uzun kollulari giydirrim
uykusuzanne__ Serpil09 çok soğuk 🥶 ama zamanım olmadı daha çocukların kini çıkardım benim ve eşimin ki kaldı
Serpil09 myarenb ben bı yarısını 1 hafta öncesi kaldırdım tamamını bugün kaldırdım kisliklarin yarışı çıktı simdilik
Serpil09 uykusuzanne__ ben sadece cocugunkileri cikariyorum benimkilerin yarışı dolapta yarısını kaldirmisti.
Deletedmom_117 Serpil09 Sebzeler usuyecek kadar hava sogugumus boğazlı kazak giyiyorum iç donu guyiyorum djdjd yazlık hak getire
simseklivekalpli Serpil09 az bi yazlık vardı onları da dün kaldırdım ben. Gece o kadar üşüdüm ki hatta kombi mi açsam geceleri diye düşünmeye başladım ama emin olamiyorum
BENOYLEUYGUNGORDUMM Serpil09 kaldırmadım kaldırmıyorum da hepsi dolabım da asılı sevmiyorum kaldırmayı gözümün önünde olması lazım
Serpil09 BENOYLEUYGUNGORDUMM bende öyle seviyorum kızıma ait dolap olsa bende aynısını yaprdim ya hiç ugrasmzdm