semanurkeles kubraa006 doğalgazı açtınız mı peki. Bizde Şuan açık 40 da yanıyor. Tulumun içine ne giydiriyorsunuz bir de
kubraa006 semanurkeles henüz açmadık normalde sadece kısa kollu zıbın giydiriyordum içine şimdi biraz soğuk diye ince bi pijama da giydirdim üşümesin Minnoş oğlum
Defnemom24 semanurkeles 1.6 tog uyku tulumu kullanıyorum içinede sadece yarım kollu zibin giydiriyorum yeterli oluyor gogsu ve sırtı sicak ise usumuyordur
cevap Defnemom24 bende eğitim için ankaraya gelcem ama soğukts. Korkuyorum resmen 1.6 tog giydirsem üşürmü çok mu sopuk bidaki ay helicem içine ne giyilir ben hiç anlamıyorum bu tog işinden ya
sonnenchein semanurkeles oda gece 22-23 dereceydi 1 tog içine orta kalınlıkta pijama giydirdim üşümemişti ikizlerim ama daha soğuk zamanlar için 2 veya 2.5 tog alıcam sanırım
Cns12345 Bende Etimesgut da ikamet ediyorum uyku tulumlarıni nerden aldınız acaba ben araştırma halindeyim alıp memnun kalanalar yazabilir mi 🙏🏻
rabiaakkan Uzerine bisey ortuyomusun 2.5 tog giydirince yani kalınlığı nasıl penye battaniyemi polarli battaniye mi yorgan mi pikemi
semanurkeles rabiaakkan 2.5 tog normalde yorgan geçiyor. Ama bana sorarsan ne battaniye ne yorgan alakası pek yok
1mutluanne semanurkeles 2.5 togla aşırı terler ve geri soğursa hasta olur ben de mamaktayim oda 24-25 derece oluyor 0.5 togu bile zıbınla giydirmek gerekiyor