Sasah1441 gokcekizinannesi bizde aydın hoca ya gidiyoruz çok iyi Dr. Bi kere de Zekeriya Hoca ya muane olduk o da çok iyi 🤗 Hüseyin pehlivan a sormuştum hangi Dr götüreyim bebişimi diye oda aydın hocaya götürüyormuş oğlunu ☺️
SYasemin pilavustutavuk Ankara şehir hastanesinde doğum yaptım. Evde suyum geldi gece. Hastane yatış verdi 3cm açılma var diye. Açılma olmayınca suni sancı verdiler ama dayanamadım onada. Doğum kolay olsun diye pilates topu ben egzersiz yaptırdılar ama sancıdan duramıyordum. Epıtural ister misin diye sordular kabul ettim (özel hast ücret karşılığı oluyor diye duymuştum ve ek bir ücret ödemedim.) ve çok ilgilendiler benimle. Yatış yaptığın odada doğum yapıyorsun normal doğum yaptım ve tek kişilik odadaydım. Eşim ve kayınvalidem de yanımda kaldı. Bebek’te yanımdan hiç gitmedi. Emzirme problemim oldu meme ucum ve sütüm yoktu, oda hemşirem emzirebilmem için baya hırpaladı kendini ve başardı. Ben çok memnun kaldım.
asellina20 SYasemin çok şanslısınız sizinle doğum sonrası ilgilenmişler benim doğumum cuma akşamı oldu ertesi gün tatil diye kimse ilgilenmedi bebeğime bile doğru dürüst kontrol yapmadılar. Yavrumun köprücük kemiği kırıkmış bizi öyle taburcu ettiler. Allah razı olsun Keçiören araştırma hastanesindeki yenidoğan doktorlarından hemşirelerinden onlar sayesinde bebeğim çok iyi şuan.
angelfish Bende sıncan koru da huseyın pehlıvan da dogum yaptım 35 haftalık tı oglum dunyaya geldıgınde. Iyıkı huseyın hoca dıyorum. Ama hastane hakkı da aynı fıkre sahıp degılım devlet hastanesı gıbı cok kalabalıktı hem odaları kotuydu susleme yapacak masa yerı bıle yoktu hemde hemsıreler cok suratsızdı kac saattır nobette olduklarını soyleyıp durdular
Sasah1441 angelfish bende orda doğum yaptım tam tersi o kadar harika insanlardı ki hepsi de ne istesek yardımcı oldular 🙏 halen görüşüyoruz ebemizle de. Oda yı da keşke daha önce bi gittiğinizde odaları gezip seçseydiniz büyük odalar mevcut ben öyle yaptım ama çalışanlar konusunda şansınıza galiba neden öyle oldu ki bilemedim 🤔
37nur angelfish bende hüseyin hocada doğum yaptım. Evet hastane bazı konularda yetersiz ben aksam dogum yaptm sabah erkenden cıkısımı verdiler bi sürü ziyaretcim gelemedi 9da hastaneden cıkıs yaptm bu yüzden ama hüseyin hocadan cok memnunum
esradnz Dr.sami ulus Beştepe yerleşkesi.Mecburen sezaryen olsa da herseyden çok memnun kaldım.9 aylık süreç, kontroller, odalar birçok devlet hastanesine göre mükemmel.tavsiye ederim 👍
Dgndrmz pilavustutavuk Ankara üniversitesi cebeci tıpta yaptım hiç memnun kalmadım doğumhane hep asistan bayramda oldugu içinde olabılır hala hatırladıkca hepsine sövesim geliyo aylarca o psikolojiden travmadan kurtulamadm o kdar kötüydü
birkucukatahan pilavustutavuk benim dogum yaptigimda sadece bebek yogun bakim unitesi daha yapilmamisti eger bi sikinti ciksaydi baska hastaneye sevk edilcekti bebegim sukur hic birsey olmadi cokta memnunum yine olsa yine orda yaparim 😂😂
angelfish Sasah1441 daha once bakalım dedık eşimle bıze tek bır oda gosterdıler odalatımız standart hepsı aynı dedıler hakıkatrn gosterdıklerı oda gıbıydı kaldıgım oda. Sansıma desenıze hemsıreler cok nemruttu cevremdekı kımseye tavsıye etmıyorum gercekten
G-K pilavustutavuk evet büyük ve güzel hastaneydi etimesguttan gidiyordum doğumumda orda oldu iyi doktorlara denk geldim
zumramomm Ben de Hacettepe üniversitesi hastanesinde yaptım Dr um iyiydi ama çok yatirdilar beni gereksiz incelemeye giriyorlar.ozel Dr du kendisi.ama aşırı yoğundu muayeneye sabah giderdim akşam çıkardım hastaneden paralı olmasına rağmen o açıdan tavsiye etmem o hastaneyi.zaten hiç giden de yok herhalde 🤣
Rukiye66 pilavustutavuk GATADA doğum yaptım çok memnun kaldım özel hastane gibi muamele gördüm ordaki tüm hemşire ve doktorlara çok çok teşekkür ederim ebem bir dünyaydı zaten Allah hepsinden razı olsun tekrar çocuk düşünürsem tekrar gata derim
Gulcem44 Rukiye66 benimde tekrarlayan düşüklerim vardı ve Doğum yaptıgım an oğlumun ağlamasıyla bir anda gözümden yaşlar boşaltı tansiyonum çıkmış haberim yok başımdaki anestezi doktoru ve kim olduğunu bilmediğim bir sağlık personeli tepemde biri gözyaşlarımı siliyor ağlama kuzum ağlama canım bak sağlıklı oğlun oldu daha hatırlayamadığım bir çok şey Allah o kadından bin kat razı olsun sakin ol tansiyonunun çıkmaması lazım diye telkinledi yani anlatmam az kalır doktor ona keza hepsi çok ilgiliydi☺️
Sasah1441 angelfish çok şaşkınım gerçekten. Ne zaman doğum yaptınız acaba personel mi değişti ki. Özellikle de hemşireyle gezdim oda seçtim tabi şansına boş olursa ki istediğim odadan birine düştüm. Süslemek için ölçü bile aldım gidip ☺️ sanki farklı yerden bahsediyor gibi oldu 😁
angelfish Sasah1441 su an ınanamıyorum gercekten 😊 1 aralıkta dogum yaptım dırek 208 numaralı oda sızın dendı bıze oyle oda secmek falan nerdeee suratlatı gulmuyordu kı 😂
Sasah1441 angelfish bayağı değişiklik olmuş aslında Hüseyin hoca da zaten ayrıldı oradan. Ben temmuzda doğum yaptım iyiydi. Hayırlısı olsun bakalım. Nasip tabi. Sizin için kötü olmuş. Ben şanslıymışım ☺️