Mertinannesicilem Birde benim doktorum Elif Terziydi lokmanın popüler kadın dogumcusu düşün artık yani beni cok uyardılar ben dinlemedim ve sonuc ortada
Sasah1441 Mertinannesicilem çok geçmiş olsun 😔😔 Lokman Hekim i de sevmiyorum resmen ticarethane herseye ameliyat diyorlar. Geçen ay akrabam ölümden döndü dava açtı şimdi hastaneye
Mertinannesicilem Sasah1441 cok tesekkür ederim sizede gecmis olsun bende acmayı düsündüm ama ugrasacak zaman bulamadım onların yüzünden yavrum kücük yaşta neler cekti hakkım haram zıkkım olsun insallah kazanır davayı
Sasah1441 pilavustutavuk 2. Düşünüyorsanız Sincan koru - Hüseyin pehlivan dan şaşmayın dua edersiniz bana ❤️❤️🙏
gokcekizinannesi Sasah1441 hüseyın hoca korudan ayrıldı kendi muayenehanesini acti. ama doğumları yine orda yaptiriyormus. ben de 2. çocuğumda başka doktor aramam heralde. hastaneden de doktorundan da çok memnun kaldım. sezeryan olmuş gibi değildim hiç.
Mini9 Handecelik yaşamadım çok şükür 😄 Ben doğumdan önceki aylarda bi gece yatmak zorunda kalmıştım o günkü nöbetçi hemşirelerden memnun değildim ama doğumda gayet iyiydi ekip :)
12_yil_sonra Lokman hekim Akay kesinlikle , diğer şubeleri kötü. Doktorum da Adnan Kaya . Doktorumdan hastaneden ve personelden çok memnun kaldım . Sezaryenim de sorunsuzdu 4. Günde AVmye gittim
prensesannesi_06 Seydameva sincanda mı oturuyorsunuz Cyda sincanda mı oturuyorsunuz ayseerkan sincanda mı oturuyorsunuz
ayseerkan prensesannesi_06 öyleydi ancak Hüseyin hocayla başlar başlamaz neredeyse hemen tayinimiz çıktı hem de epey uzağa Lüleburgaz a bende her ay Hüseyin hocaya uçakla gidip doğumumu orda yaptım annemlerde ve iyi ki diyorum her fırsatta😊
birkucukatahan pilavustutavuk ben 28 temmuzda şehir hastanesinde yaptim asiri memnun kaldim rahat bi 5-6 kisi sanci esnamda benimle ilgilendi 😊 tek kisilik odada kaldim ama oda tanidik vasitasiyla oldu saat basi kontrole geldiler
pilavustutavuk birkucukatahan aramızda 4 gün varmış 🙂 bende ilk orayı istedim. Yeni açıldı ter temizdir dedim. Ama gazide kontrollere gittiğim doktoru bırakamadım.. sonra esim araştırmış sadece doğum yapmaya gidiliyormus, sürekli takipli bir doktor daha yokmuş dendi
birkucukatahan pilavustutavuk benim dogum yaptigimda sadece bebek yogun bakim unitesi daha yapilmamisti eger bi sikinti ciksaydi baska hastaneye sevk edilcekti bebegim sukur hic birsey olmadi cokta memnunum yine olsa yine orda yaparim 😂😂
Sasah1441 gokcekizinannesi aynen canım kesinlikle hastane çalışanları da çok iyiydi halen bebeğimi de oraya götürüyorum. Herkese de tavsiye ediyorum 🤗
gokcekizinannesi Sasah1441 yaa biz polatli da olduğumuz için bebeği pek getiremedik. ama burda da gönlüme göre bir doktor bulamadim. bebegimin 5. gun kontrolünü aydın bey yapmıştı memnun kalmıştım.siz kime götürüyorsunuz?
Sevdasoylu Ankarada hem özel hemde devlet hastaneleri hep gezdim hiç birine güvenemediğim için yurtdışında yaptım.