ayazlianne ecem34 aaa neden canım ne zaman yaptın, ben doğum 5. Günü oraya kaldırıldım kadin doğumda yattım bebeğimle o kadar ilgilendiler ki, bir daha hamile olursam kesin orda yapıcam..
ecem34 ayazlianne 11 Haziran 2019 da yaptım doğumu. İlgi 0. Resmen tersleyerek ilgilendiler. Hiç bi Güler yüz görmedim. Sizin doktorunuz kimdi
Yavuzuannesi2012 ayazlianne benim oğlumun doktoru ordan gitmiş acı bademe geçmiş. Oğlum anne kArnında enfeksiyon kaptığı için yoğunbakıma alındı. Adam hiçbirşey söylemiyordu hemşirelere yönlendiriyor. Huyu öyleymiş. Sorardık bilmiyorum derdi
Hatice94 pilavustutavuk Bende 1 eylül 2018 de Gazi Üniversitesinde doğum yaptım. Benim doktorum İsmail Güler di çok memnum kaldım. Bende özel odada kaldım herşey çok güzeldi.
pilavustutavuk Hatice94 onuda duymuştum ama normal doğum istediğim için çatı muayenesinde ben utanırım diye Deniz hocayı seçmiştim:)
Hatice94 pilavustutavuk Bana hiç çatı muayenesi yapmadı İsmail hoca bende normal doğum yaptım doğum yapacağım gün yapıldı 😊
pilavustutavuk Hatice94 aaa Deniz hoca bana 38.ci haftadan sonra her hafta yapti 🤭 Hatta sonralara doğru 2 günde bir yaptı.. Belki adamın prosedürü öyledir.
Efy Çukurambar koru hiç memnun kalmadım ne doktorumdan ne ebelerden herşeyleri reklam olmuş başka birşey değil 😏
Melegimmm9 pilavustutavuk eski adıyla medisis yeni adıyla VM medical park hastanesinde doktorum Ulviye hoca 9 ay boyunca prensesleri gibiydim yine doğursam orada ve yine aynı doktorumda doğururum 😍
Msab Melegimmm9 merhaba bende ulviye hanıma takipliyim 34. haftamdayım :) sezeryan mı normal mi oldunuz acaba?
Melegimmm9 Msab sezaryen olduk canım ben ama normal doğu karından da herkes çok memnun 😍 zaten çok naif çok güler yüzlü ilgili ve bilgili biri farketmişsindir mutlaka bebeğim 6 buçuk aylık hala konuşuruz ziyaretine gideriz sende sağlıkla kucağına al inşallah ❤
ayazlianne ecem34 ben orada doğum yapmadım k.doğumda yattım bebeğimle , Alican bey ve Mert beydi.. Çok ilgilendiler hayatımda çok büyük yerleri var. Hemşireler o şekildeydi biraz
ecem34 ayazlianne ben doğumu orda yaptınız zannettim. Alican bey evet çok ilgili tanıyorum. Hastası değilim ama bazı sorularım olunca ona gidiyordum çok iyiydi. Bıyıkları havada olan bi doktor vardı sağolsun anamı ağlattı o mahvetti beni
ayazlianne ecem34 yaa işte o da mert beyy :) oda çok ilgilendi sağ olsun. Alican bey kimse bebeğimin yanıma gelmesine izin vermezken dinlemeyip 5 günlük bebekle anne ayrılmaz diyip oğlumuda getirttirdi. Evet doğum orda yapmadım ben
SerenBulut pilavustutavuk Çukurambar Koru hastanesinde dogum yaotim.Dr Meral Budunoglu doktorumdu cok memnunduk