37nur pilavustutavuk sincan koru hastanesinden Hüseyin Pehlivan hoca doktorumdu cokta memnun kaldım 😊
37nur angelfish bende hüseyin hocada doğum yaptım. Evet hastane bazı konularda yetersiz ben aksam dogum yaptm sabah erkenden cıkısımı verdiler bi sürü ziyaretcim gelemedi 9da hastaneden cıkıs yaptm bu yüzden ama hüseyin hocadan cok memnunum
OznrAlparslan pilavustutavuk bende 31 temmuzda gazide doğum yaptım . Doğumum çok güzeldi esmer hanım yaptırdı doğumumu ama hoca hastası olmadığımız için özel oda yoktu çok zorlanmıştık 4 hasta 4 refakatçi 2 bebek 😒
2prens_annesii pilavustutavuk dr. Sami ulus kadın doğum beştepe de sezaryen ile yaptım çok memnun kaldım ameliyatım muhteşem güzel geçti🥰 doktorum arzu bostancı ama doğuma o girmedi giren doktorları da tanımıyorum çünkü ameliyat doktoru ayrıymış o hastanede🤷🏻♀️ ilk doğumum tekirdağda özel güven hastanesinde olmuştu hiç memnun kalmadım öldüreceklerdi beni neredeyse😡
BirKucukAnnelikMeselesi pilavustutavuk Ankara Sincan Lokman Hekim Hastanesinde doğum yaptım🙏🏻Genel anlamda çok memnun kaldım hastaneden personellerden ve doktorumdan özellikle yaklaşımı tutumu riskli gebelikti ilk olunca çok korkularım vardı çok ilgilendi hiç hakkını ödeyemem Allah razı olsun. Bu arada doktorum İrade Musagil’di☺️☺️
cevikoznur95 BirKucukAnnelikMeselesi bende sincan lokman hekim hastanesinde yaptım canım doktorum irade musagil çok tatlı dilli insani çok rahatlatıyor iyiki tanimisiz🤗
[silindi] Gata da yaptım çok memnun kaldım sezeryan la 2. Gün çıktım 4. Gün misafir ağırladım doç. Dr. Mustafa öztürk kendi girdi sezeryanıma ilgisi alakası süper özel oda da kaldım müsaitliğe göre veriyorlar
ayazlianne Yavuzuannesi2012 çocuk doktoru dediğimiz odaya gelip yenidoğan muayenesi yapan doktor mu acaba?
ayazlianne Yavuzuannesi2012 bende lohusalığmı mahfetti hergün ağladım bebeğimin kafası uzun doğdu ameliyat olabilir dedi, çok şükür kontrollerini yaptırdım hiç birşey çıkmadı..
ayazlianne ecem34 aaa neden canım ne zaman yaptın, ben doğum 5. Günü oraya kaldırıldım kadin doğumda yattım bebeğimle o kadar ilgilendiler ki, bir daha hamile olursam kesin orda yapıcam..
A1s2a3m4 pilavustutavuk 26 martta Gülhane eğitim araştırmada yaptım tek kişilikti odası cok rahattım sancı da da tek basımaydım dogum salonunda da bende normal yaptım cok sukur cok memnun kaldım
Rengin pilavustutavuk 2018 de Ankara Üni. Tip fakültesinde yaptım. Cok cok cok memnun kaldım. Özel odada kaldim özel hastane odasi gibiydi. Hemşireler cok tecrubeliydi. Cok guzel ilgilendiler sagolsunlar. Iyiki özel hastaneye sadece oda için dünyanın parasını vermemisim.