Arden_Toprak Ankara üniversitesi nde Prof.Dr.Cem Atabekoğlu yaptı ve çok memnun kaldım .Yine aynı hastanede bebişler için Emel hocaya gidiyoruz .
pilavustutavuk Ayazhan-1302 Mehmet Erdem benim eski doktorumdu Evlenince Deniz Karcaaltincaba ya gectim bende :)
pilavustutavuk Alyask ay bende bı oraya gitsem mi diye düşündüm ilk hamile kaldığım da 😕 bende Zübeyde hanım doğum evi ile ilgili iyi şeyler duymadim. Direk elemiştim
Mertinannesicilem Alyask lokman hekimi hic tavsiye etmem ben orda doğum yaptım yapmaz olsaydım normal diye tutturdu 3 saat suni sancı verdi bebek hep yukardaydı kalp atısı yavasladı acil sezeryana aldı bi igneyi bile beceremediler 4 kere epidural ignesini batırdılar sırtıma olmayınca komple uyuttular bebegim 3.940 olmasına ragmen ve sezeryan olmasına ragmen zor cıkarmıslar ve bebegimde böbrek üstü kanama baslamıs dogdugunda yavrum mosmordu yogun bakım ünitesi bile yoktu yavrum bir hafta sami ulusta yattı devlet hastanlerinde var ne varsa
Gulcem44 Alyask GATA da sezaryen oldum doktorum opr.dk.İBRAHİM ULUBAY dı çok memnun kaldım bir daha yapsam yine aynı hastanede yapardım tek kişilik odada kaldım doktorum günde 1 2 yanıma kesin uğrar sorardı beni ben çok memnun kaldım 😊
AhmetAras Etimesgut Özel Etimed Hastanesi'nde doğum yaptım (şimdi ALife olmuş) Doktorum da Mehmet Akif Gökçeoğlu. Çook memnun kalmıştım ben ☺️
AzRaDNZ AhmetAras doktor çok iyiydi gebeliğimin yarısına kadar takipteydik ama sonra hastaneden ayrıldı maalesef
liyosunannesi23 AhmetAras yaaa o ne iyi doktordu bende hamileliğim basından beri ona gidiyodum ama hastane el değiştirdi hocada işi bıraktı lokman hekime gecmiştim 7. Ayımdan sonra
MU-MU pilavustutavuk kesinlikle gitme berbat ilk doğumumdu kabusum oldu doğum dan çok hastane travmam oldu
Alyask pilavustutavuk aman sakınnnnnn dıkıs bıle atamıyolar 2 kez patladı ve uyusturmadan dıktı stajerler dogum yaptırdı
SYasemin Ballilokmamelmaliturtam Çok şanslısınız. Zahide hanımı İnstagram dan takip ediyorum. Harika bir doktor gerçekten. Öyle doktorlar devlet hastanesine de şart.
G-K pilavustutavuk zekai tahir burak ta normal doğum yaptım doktorum gül nihal üstündü özel odada kaldım çok memnun kalmıştım
pilavustutavuk G-K büyük ve temiz bir hastaneymis.esim öyle demişti Gazide basladim doktorumu seviyorum diye bırakamadım
Handecelik pilavustutavuk medicalpark Ama doğum katı hemşirelerinden memnun değilim. Ebeler açılmamın olduğunu anlayamadı. Bebek ittiriyor diyorum daha açılmanız çok az diyor. Ağrı eşiğiniz düşük heralde diyor. Bunu dedikten sonra doktorumu çağırttım. Ve 15 dk sonra doğurdum. Tam açılma olmuş meğer. Ebeler şok oldu doktor hadi çabuk doğumhaneye diyince. Bebeğimin de burnunda tıkanıklık vardı doktor saat başı serumla açın dediler hemşirelere. Hanımefendiler gelemedi çağırdık kaç defa. Zorla geldiler. Bebeğim de ben de hiç uyuyamadık o gece. Yoksa diğer şartlar ve doktorum çok iyiydi
Sasah1441 Handecelik maalesef canım o hastane çok kötü arkadaşımın bebeğini öldürüyorlardı az kalsın yanlış iğne yapmışlar 😔
Kupraaaaa7777 Handecelik bende medicalparka gidiyorum ertan beye siz kime gitmiştiniz acaba ? Dikkat etmem gereken başka şeyler var mı teşekkür ederim şimdiden
RveM Koru hastanesinde yaptım, doktorum özeldi dışardan geldi yani. Hastaneden hiç memnun kalmadım çok ilgisizlerdi, bi daha koruya ayak basmam
Yavuzuannesi2012 RveM babamda koru hastanesinde ameliyat olmuştu adı var başka birşeyi yok hemşireler çok ilgisiz. Ve doktoru kendi isteğimizle çağırdığımızda her gelişe 250 tl para alıyormuş direk kafadan elemiştim o yüzden koru hastanesini
Sasah1441 RveM ben şok oldum. Hangi koru. Sincan koru muhteşem bi hastane sürekli ilgilendiler hatta çıkış yaptıktan sonra 1 hafta sürekli oradaydım ( bebeğim emmedi beni) o kadar çok uğraştılar ki hatta ebemiz le dışarda bile görüşüyoruz. 🙏 İyiki orası diyorum. Dr da muhteşem zaten ❤️❤️
SemaOzal pilavustutavuk ben de deniz hoca da yaptım doğumumu 28 Ekim de sezaryenle kendisi girdi doğuma ekibiyle... herkese tavsiye ederim Deniz hocayı😍
Yavuzuannesi2012 pilavustutavuk etimet hastanesi Alptekin Alagöz. Çok memnun kaldım. Hastaneden de öyle sadece gece nöbetçi hemşireler biraz ilgisizdi gündüzdekiler baya ilgiliydi. Çocuk doktorundan hiç memnun değildim
ayazlianne Yavuzuannesi2012 çocuk doktoru dediğimiz odaya gelip yenidoğan muayenesi yapan doktor mu acaba?
Fraxinus Cyda ben de Hüseyin hocayla geçirdim süreci artık özel muayenesi var ama doğumlar yine koru da oluyor
gokcekizinannesi Cyda benim de doktorun hüseyin hoca ydi :) ben de çok çok memnun kaldım. 9 ay polatli dan gidip geldim ama değdi. sezeryan olmama rağmen çok hızlı iyileştim.
prensesannesi_06 Seydameva sincanda mı oturuyorsunuz Cyda sincanda mı oturuyorsunuz ayseerkan sincanda mı oturuyorsunuz