liyosunannesi23 AhmetAras yaaa o ne iyi doktordu bende hamileliğim basından beri ona gidiyodum ama hastane el değiştirdi hocada işi bıraktı lokman hekime gecmiştim 7. Ayımdan sonra
AhmetAras liyosunannesi23 Aynen bende çook memnun kalmıştım gittiği için üzüldüm çünkü her doktora kolay kolay güvenmeyenlerdenim 😔
Rabiyamine Seydameva bende ikinciye nasip olursa yine hatice hanımı düşünüyorum çok korkuyodum normal doğuma ikna etti sağolsun tavsiye ederim 😊
Seydameva Rabiyamine oy bende çok istedim normali ama mecbur o kadar şeyin arkasından acil sezeryana aldılar
Sasah1441 Kupraaaaa7777 bebeği rahatsızlanmış acile gitmişler, orda da hiç bişeye bakmadan ateşi varken yapılmaması gereken bi iğne yapmışlar çocuk fenalaşmış. Bayağı sıkıntılar olmuştu ama yeni değil uzun süre oldu
Almilaninannesi Benimde ilk doğumum Gazi üni deydi ekim 2018 de kızım doğdu. Bizde özel oda istemiştik şansımıza vardi ama hastaneden istediğim ilgi alakayı alamadım. Oğlum Sami Ulus Beştepe hastanesinde doğdu geçen ay buradan gayet memnunum👍🏼
Rengin Almilaninannesi 2018 de Eylül de ayni hastanede doğum yaptim özel oda kullandim ve benimle çok güzel ilgilendiler. Hoca hastasıydim yani muayene için klinigine gidiyordum hastaneyi tip fakültesi istedim yenidogan ünitesi vs olduğu için. Siz ne sorun yasadiniz.
SevgiLina_ pilavustutavuk 18 kasimda gata da dogum yaptim cok memnun kaldim hocalarin hepsi cok iyi ilgililer yine hamile kalsam kesinlkle oraya giderim