LadyGaddar Marsila Hiçbir sorun olmaz bende tvden siyah ekran radyo açıp iş yapıyorum reklam çıkınca oynuyor😄
Marsila LadyGaddar Ahahaa 😂😂 mantıklı ya aslında valla annelik iznindeyim başımda huni ile geziyorum.resmen kafayı yedirtti bana kızım 😂
Marsila Husnur De mi ya annemin ya da kaynanamin eline kalsa ne olacak çocuğu baskiliyorum onlar da çocuk büyütmüş 😂
SevimliHayaletCasper Marsila evet hasanlı şarkıyı bende sevmiyorum. Onun dışında müzik dinletin elbette sonuçta ruhun gıdasıdır
Marsila SevimliHayaletCasper Ay evet ama benim gidam tükendi sabahtan akşama kadar çocuk şarkıları ezberlemisim söylüyorum söylerken bakıyorum kızım. Da oynuyor 😂
LadyGaddar Marsila Artık çok hareketliler gerçekten yetişmek çok zor Bazende kuran açıyorum hiç kafasını kaldırıp bakmaz Ayrıca ztn siyah ekrana bakmıyorlar ki dikkatlerini cekmiyor sadece dinliyorlar hem sürekli acmiyacaksin sonuçta hicbisey olmaz
Marsila neanladinyurdagull YouTube a giriyorum arama yerine siyah ekran bebek şarkıları diyorum çıkıyor kuzum
LadyGaddar Marsila Başka şeylerle oyala ne kadar az açarsan okadar iyi dışarı falan çıkarsan yada misafirliğe senin içinde zor olur
Noname21 Marsila bende öyle başlamıştım siyah ekrandan bebek şarkıları çalıyordı Sonra olanlar oldu 😀
3kedili2bebekli Marsila sürekli açık olmadığı sürece sorun değil dil delisimini etkiler çünkü arkada sürekli bir ses olacak e haliyle kendi sesler çıkarmayacak çıkarsa da duyamayacak o yüzden çok açık olmasın sürekli arka planda olmasın ses 😊
Ozgee59 Marsila ben şarkı açıyorum ekran göstermediğiniz sürece sıkıntı olmaz. Açıp beraber söyleyip oynuyoruz bunun ne zararı olabilir ki😊