aresnako estağfurullah sorun tabii :) öncelikle Nur hanım çok tatlı, ilgili. Bambaşka bir bakış açısı katıyor insana. Ben uyku gerilemesinden sonra sürekli çocuğumun uykusuna takmış durumdaydım. Nur hanım olayın sadece uykudan ibaret olmadığını inanılmaz güzel bir şekilde empoze ediyor. Bebeğin ayına göre anneye olan ihtiyacını ölçüp ona göre yönlendiriyor. Belli bir kalıba sokmuyor asla, birkaç gün bebeği gözlemliyor sonra yönlendiriyor. Şuan 8. gündeyiz. Bebeğimin uykuları uzadı, artık onu ben uyandırıyorum :) daha 5,5 aylık olduğu için memeden anneden direkt koparmadık. O yüzden çok yavaş ilerliyoruz. Bunu Nur hanımın önerisiyle ben tercih ettim. Hızlı bir program da yapabiliriz dedi ama yok dedim, o da yavaş ilerlemek daha doğru dedi. Gerekirse 3 hafta 4 hafta uğraşırız dedi. Üstelik birkaç ay sonra, memede mayıştırmayı bırakıp daha sıkı bir sürece gireriz ben yine takipçisi olurum dedi.
Özetle, eğitim çok güzel gidiyor. Uykular uzadı, kalitesi arttı. Beşiğine alıştı, çok mutluyuz 🙏🏻 biraz uzun oldu kusura bakmayın. Ama olay kesinlikle yeter ki uyusun demek değilmiş onu anladım. Hem bebeğimin hem benim istediğim oluyor eğitimde. Hiç üzmüyor bizi Nur hanım🙏🏻