301123_ Benim bebeğim devlet hastanesinde şuan 3 aydır aynı şey aynı tedavi yapiyolar solunum sıkıntısı yüzünden akciğer enfeksiyonu zatürre bir sürü şeyler dediler sürekli entübe ediliyor entübeden cikariyolar 5 gün iyi görüyoruz bakıyoruz 6. Gün yine entübe etmişler acaba devlettede mi aynı şeyler oluyor bu haberleri gördükten sonra içimiz parçalandı çocuğum için çok endişeleniyorum sürekli antibiyotik yükseltip duruyorlar çok şeyler var anlatılacak ama uzun bilenler bilir 3 ay olacak bir hafta sonra bebeğim yoğun bakımda eşimle artık imza verip çıkarsak mi diyoruz bebeğimizi yani çok kafamız karışık ne yapacağımızı şaşırdık yani bebeğim entübeden çıkınca çok iyi görünüyor emzik alıyor ağzına sanki verseler eve çıkarız diyorum ama yok hayatını riske atıyorsunuz diyolar kızlar
HaLe31 301123_ yani devlette yapmazlar sanmıyorum ben devlette bi dönem çocuk yoğunbakımda çalıştım çok özenerek bakıyorduk özellikle çocuklar bebekler diye, ama vicdan işi tabi kötü her yerde kötüdür
Kalimbanne 301123_ başka bir doktor görüşü alabilirsiniz aklıma başka bişey gelmiyor. Bize yasattiklarina inanamıyorum. 29 haftalık hamileyim. Özel sağlık sigortası yaptırdım. Oğlumu devlet hastanesinde doğurdum. Kalacak kimse yoktu. Perişan oldum. Şimdi de yok kalacak kimse eşim kalacak benimle. Ne yapacağım bilemiyorum.
mnura 301123_ bebeğinizi tekrar başka bi hastaneye götürün detayşı bi şekilde gösterin yani belki. Enfeksiyonu vs ondan dolayı bundan uzun kalmıştır benim kuzenimin çocuğu da bir yaşında ama 4 aydır hastanede ve çok güzel ilgilendiler pazartesi günü çıkıcak baya bi aklı dengesini kaybetti vücudu enfeksiyon kaptı beynine kadar yürüyemiyordu şuan gayet iyi tamamıyla iyileşti kuzenim çok güzel ilgilenmişler falan dedi yani çok duruyor diye sorun etmeyin bence bide şu var size nedenini ne. Olarak söylüyorlsr bebeğinizin ne sıkıntısı varmış yanı 3 aydır solunum sıkıntısı vs o tarz bişey varsa yani 3 ay uzun bi süre
SweetMom__ Çok üzgünüm biz bu hale nasil geldik . Bunun hesabını verecekler. Kimseye guvenemecekmiyiz çok acı çok. Geçmiş olsun bilgi sahibi olanlar yorum yapsın .
g_tm59 Günaydın çok geçmiş Net bşy diyemem tabiki kimseye güvenimiz kalmadı sonuçta ama içiniz rahat değilse başka doktora görünün bence yerinizde olsam öyle yapardım büyük ihtimalle
MelisaDilza g_tm59 artık tüm Dr lar hemşireler canı gibi geliyor bana imkanım olsa taşınırdım Türkiye’den 😣
Good_mother Çok geçmiş olsun. Bilgi dahibi değilim ama 3 ay çok değil mi size en çok ihtiyacı olan dönem. Ve sürekli antibiyotik verilmesi ne kadar doğru. İiyice araştırıp başka doktora goturebilirsiniz
mnura bisenakillisinzaten zaten bu olaylar özel hastanede oldu çogu tekrar özele yönlendirmenizde ayrı sasırtıcı birsürü Devlet var araştırma hastanesi vs
Deletedmom_117 mnura Devlet hastanelerinin Allah belaisni versin . OVDUGUNUz şeye bakın Anca surunudurur çile çektirir.
3kedili2bebekli 301123_ böyle bir sağlık sorunu yaşamadım yani yaşadım ama bu tarz değil bence hastaneden epikriz raporu isteyin ve onu baska üniversite hastanesi falan bulup ordaki doktorlara gösterin 3 ay çok uzun bir süre çünkü
Kuzularinanasi 301123_ daha kapsamli arastirma hastanesine fln gitseniz danissaniz ..3ay antibiyotik bilemedim cok uzun sure …farkli doktorlara danismakta fayda var.devlette hata olmaz yanlis olmaz diye bisey yok.kimseye guven yok malesef.
efelinamoms 301123_ epikrizini isteyin başka birkaç hastanede doktorlara gösterin eğer sorun var derlerse ona göre aksiyon alırsınız zatürre bebişlerde çok ağır geçiyor bilemiyorum şimdi ama sizi mutlaka yanına günde 2 defa almaları gerekiyor benim kızımda rsvden dolayı 1 hafta yattı ilerisi zatürreydi zaten ama ben yanındaydım entübe olmadı 40 günlüktü yattığında
lceLady 301123_ Bende devlette doğum yaptım aynı sorunla karşılaştık. Bu tür olayların devlet Hastanesi’nde olacağını sanmıyorum Özel hastanelere başından beri karşı olan biriydim ve nitekim yanılmamisim iyiki de özele hiç gitmemisim.. Doktorların verdiği yanıtlar sizi tatmin ediyorsa sağlığı için devam edin derim Ayrıca bebeğin epikriz raporunu isteyin onlar an ve an herşeyi kayıt ediyorlarn raporu alıp bir başka yoğun bakım ünitesi doktoruna gösterin aklınızda soru işaretleri kalmasin
lceLady 301123_ Birde şu var. Enfeksiyon değeri nedir acaba ne kadar yüksek önemli. Mesela annemde zatürre ve solunum sıkıntısı var. Enfeksiyon kaptı. Enfeksiyon o kadar önemli ki. Artık bilincini yitirmişti. Aldım apar topar hastaneye götürdüm hemen yatış verildi. Bize göre ufacık gozuksede 1 ay hastanede yatış oldu.surekku antibiyotik uygulandı. O enfeksiyonu temizlenmesi gerekiyordu hava veriliyordu. Tam anlamıyla iyilesmedigi halde 1 ay sonunda anemin ısrarıyla Dr kendisini taburcu etti. Halen iyilesmis değil tam anlamıyla. Hırıltı devam ediyor. Bı ton ilaç ve hava kullanımı verildi. Yani kisacasi şunu diyim. Annemde bu sıkıntı uzun senelerdir olduğu için az çok tecrübeme dayanarak. Solunum sıkıntısı yaşayan zatürre astım vs bu tür hastalıkla hemen iyilesmiyor. Normal birisi 3 günde atlatır en hafif şeyi ama yukaridaki rahatsızlığı olan 1 ay sürüyor. Çokta dikkat edilmesi gerekiyor hijyen önemli bulunduğu ortam en ufak şeyden hastalık kapabiliyorlar. Siz raporu isteyin içiniz rahat etsin. Umarım kısa zamanda iyileşir bebisiniz