Roseses Smear testi vermiştim Hpv de bakılmış sonuç kırmızı ve bu yazıyor randevu aldım ama tabiki 15 gün sonraya bulabildim kadın doğumda randevu 15 gün içim içimi yer, bu ne demek diye bilen var mı
_adrrdnz00 Roseses Ya bende de hpv 16 hpv 18 fln yazıyor saptanmadı ✅ yazıyor üç tane alt alta bende randevu alıp gitmedim e nabız dan baktım hastanede çok uzak kötü bir şey yok diye düşünüyorum
Roseses lAmMelodi kadın doğuma gitmiştim, 35 yaşındayım hiç smear testi verdiniz mi diye sordu yok deyince alalım dedi o şekilde oldu
lAmMelodi Roseses Bende sigil var diye gitdim sözde bugün çıkacaktı cevap yarına kaldı.Hpvnin türleri var hangisi orda yazıyormu peki.
berna52 _adrrdnz00 16 ve 18 agresif yapı da olan numaralar, smear testi verdiğiniz de sonuç temizse hpv hücreler de değişiklik yapmamış demek güçlü bir bağışıklıkla vücuttan atabilirsiniz.
Roseses berna52 smear sonucu e nabızda görünmedi gittim sonuç için sorun yok temiz denildi ancak daha Hpv çıkmamış o çıkınca yine gelin gibi bir şey demedi bende unuttum 2 ay geçti aradan şimdi e nabızda rastgele gördüm sonucu
berna52 lAmMelodi inşallah canım, hpv pozitif Bile gelse hepsinin aşamaları var. Korkma stres yapma. Çaresi olan şeyler.
berna52 Roseses smear temiz çıktığı için, hpv herhangi bir zarar da vermediği için bişey dememişlerdir ama siz yine de sağlık ocağına gidip ordan sistemden görüntülenmesini isteyin. Onlar size yardımcı olur hemde içiniz de kalmamış olur .