HappyKids Bebeğinizin ilk adım sürecinde sizi neler bekliyor? İlk Adım: Tutunup Kendini Yukarıya Çekmek Destek Zamanı Ayakta Durmaya Başlama İlk Adım 🩵 Yürüme Başlangıcı Başlıkları son blog yazımızda! Linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. https://blog.mutlubebekleriz.com/iste-o-an-ilk-adim-%f0%9f%a9%b5/ Senin bebeğin ilk adımını kaç aylıkken attı?
yasee01 HappyKids 13 aylikti ilk adımlarını attı şuan 15 aylik olmak üzere 2 gün önce tamamen yürümeye başladı 💙
papatyaebru HappyKids 8 aylıkken yürüme arkadaşı ile yürümeye başladı Şuan 9 aylığız hala aynı desteksiz ne zaman yürür göreceğiz
byrm1234 mahseb 5 6 atım atıyordu sonra 10 cü ayda düzgün yürümeye başladı şimdi 1 yaş 18 günlük koşuyor maşallah
anonim96 yasee01 benim kızım da 1 yaşında kendi kalktı 2 adım attı şuan 13 aylık yine 3 4 adım atıyor yürümüyor di5e üzülüyordum tam olarak yürümesi ilk adımdan sonra 2 ayı buluyor o zaman öyle mi canım
yasee01 anonim96 bebege göre değişir ama benim oglum 2 ay sonra tam anlamıyla yürüdü yakında yürür merak etmeyin 💕
gulavci papatyaebru yürüme arkadası vs almadım kardeşim vermişti aslında evde var hızlı ılerlıyor top gibi gidiyor kullanmıyorum
arven2024 papatyaebru bizde 9 ay 24 günlüğüz 1 aydır koltuklarda sıralıyor elini bıraktığımız 5-10 sn desteksiz duruyor ne zaman yürür acaba ☺️
ecrinnigar papatyaebru yürüme arkadaşının gerçekten faydası oluyor mu, biz örümcek aldık ama eşim ondan almayı çok istedi, örümceğin zararları çokmuş
ZeydsMom 8 aylikken birseye tutunup adim atiyordu. 9 ayinda kendisi elini birakip bi kac adim atip dusmeye basladi. Bakalim ne zaman yuruyecek
gulavci ZeydsMom benım ki 7.5 aydan beri sıralıyordu sımdı 9 ay 10 günlük ayakta duruyor adım atmadan pat düşüyor bende merak ediyorum ne zaman yürücek
kizinaasikbiranne HappyKids Sevgili anneler benim kızım 18 aylıkken ilk adımını attı. 12. Ay kontrolünde fiziksel muayenesini oldu ve doktor fiziksel hiçbir sıkıntının olmadığını yürümesinin zaman gerektirdiğini söyledi. O muayeneden sonra sıralamaya ve emeklemeye aynı zaman diliminde başladı kısa sürede tutunup kalkmayı eğilmeyi ve tutunup yürümeyi öğrendi. 15 aylıkken çok seri bir şekilde sıralıyor ama desteksiz yürümüyordu korktuk acaba neden hala yürümüyor diye ama fiziksel muayene de sorun çıkmadığı için içimiz rahattı tam 18 ayına girdi ilk adımlarını o gün korka korka attı 🥹 sonrası 1 haftaya kalmadan desteksiz yürümek şöyle dursun koşuyordu 😊 yani tüm bunlar sonucunda size naçizane tavsiyem fiziksel muayenesi normalse lütfen korkmayın 2 yaşına kadar yürümemesi normalmiş 😊
yavrusununvelisi HappyKids Yürüteç yürüme arkadaşı vs hiçbirini kullandıramadık. 10 aydan sonra ilk adımlarını attı 11 aylık tam yürümeye başladı İlk adımlarını attığında evde ben elinden tutup yürütüyordum kendisi istemeyene kadar kısa süreli 😊
ZeydsMom gulavci benimki tutmadan bi kac adim atip yanima geliyor ama yani henuz bu yurume sayilmiyor zaten. Yasina yurur diyorlar
papatyaebru gulavci halının üstünde hızlı gitmiyor bizim aldığımız bebeğim hiç düşmedi hızı normal aslında
Atamom_ HappyKids 6aylıkken tutunup kalkıyordu ve sıralıyordu 8. Ayında yürüme arkadaşı kullanmaya başladı şuan 9 aylık kendini deniyor sürekli elleniri bırakıp sabit durabiliyor 3-4 adım atıyor tam anlamıyla bakalım ne zaman yürüyecek😂
ikibaloglanannesi 9 aylık iken koltuklardan tutunup gidiyordu 12 iken ilk adımını attı 13 iken yürüdü👣