mommyyy609_ Evet soruları çok fazla. Bunalır derecesine geliyorum bazen. Değişiklikleri farketmesi belirti olabilir. Ama her soruyu sorması değil. Mesela 3 yaşında kreşte öğretmeni kim olmak isterdiniz diye soru sormuş Atatürk olmak isterdim ben diye cevap vermiş. Bir de işte sorulara verdikleri cevaplar da belirti olabiliyor. Bizi kreş öğretmenimiz direkt verdiği cevaplarla yönlendirmişti. Şanslıydık biraz öğretmeni daha önce üstün potansiyelli çocukların olduğu bir okulda çalıştığı için verdiği cevapları daha iyi analiz etti. Ya zaten varsa öyle bir durumu okulda da belli ediyorlar kendilerini. Birde şey var mesela. Lider olmayı çok seviyor, her şey de öncü olmak istiyor. Verdiğiniz cevap onu asla tatmin etmiyor ondan dolayı sürekli soruyor aynı soruyu. Bir de aklıma gelen geçen yıl hiç kızlarla oynamamıştı hep erkeklerle oynamıştı. Çünkü kız oyunları evcilik vs. Onun asla ilgisini çekmiyordu. Bilmediği konuları öğrenmek daha cazip gelmişti( futbol, maç muhabbeti yapmıştık bir dönem)