Ilaydasu birbebekannesii_ SMS kullandım kabız oldu aptamil aldım gaz yaptı mahvetti bizi bebelac aldım şuan iyi çok şükür bi sıkıntımız yok
duygubarin birbebekannesii_ hipp kullanıyordum kabız ve gaz yaptı evolvia kullanıyorum çok memnunum 🩵
nursnmh birbebekannesii_ 2 aylik günde toplam 120 ml içiyor cok az olmasi gereken her öğün 3-4 saatte 150-160 ml içmesi lazim. Aptamil kullandik iyi gelmedi. Sma comfort kullandik çok gaz yaptı Şuan hipp kullaniyoruz buda ara ara kabız yapiyor
atlasmommm 10 aylık Bebelac gold kullanıyorum ama ilk 2 ay güzel kilo aldırdı sonra kilo alımı yavaşladı anlamadım
birbebekannesii_ atlasmommm biz sma Optipro kullanıyoruz gece de sma iyi geceler veriyodum ama rahatsız oldu baya o mama dan
nursnmh milamihra sma icerken 2 kere falan yarim saat arayla 160 ml icmisti ayrica mama kutusunun arkasinda da yazıyor hafta ve ml orda 15-160 yazdigi icin bende öyle saniyordum
hira27 atlasmommm bende bebegıme verıyordum artık vermiyorum 3,4gundur onu yedıkce ıshal olmaya basladı aptamıl aldım
atlasmommm hira27 aptamil çok şekerli bence Bebelac gold denemelisin gaz kabızlık ishal sorunu yaşamadım hiç
birbebekannesii_ hira27 aynen ishal oldu benim bebeğim de ama kilo alımı falan iyi kabız yapmadı gaz yapmadı
birbebekannesii_ milamihra sabah sma Optipro veriyorum iki gündür de geceleri sma iyi geceler olanı veriyodum karnı şişti uyumadı
birbebekannesii_ milamihra bende çok yeni gördüm işte 2 gün kullandık geceleri sadece tok tutuyomuş ama mahvetti bebeğimi