Esranrkrgz Azygos bu geniş çaplı diyeti doktorumuz çocuk rahatlasın diye verdi. Gaita testi yapıldı çoklu besin alerjisi var mi diye ama bir kaç şeye varmış. Onun içinde çocuk alerji uzmanına gönderdi cuma gidip bakıcaz ve test yapılacak
Esranrkrgz fatiherennn hergün oluyordu çünkü günlük aynı ne yiyorsam çok rahatsız ve huzursuzdu biz kolik sandığımız için geç diyete başladık
Esranrkrgz fatiherennn ama günlük ne yiyorsanız bir yere yazın bakın eğer huzursuzlanıyor ve kakası kötüleşiyorsa ona alerjisi olabilir. Ama tabi yazarak takip ederseniz anlamış olursunuz nelerin dokunduğuna
Annelik9292 Esranrkrgz ya benim bebeğim de bir ay 23günlük aşırı gazlı çok gazi var kakası yeşil tamamı değil içinde yeşil oluyor çoğu kişi gazdan diyor süt ürünleri tüketmiyorum çünkü doktor yeme dedi dahada gazi olur bize relektaz yazdı iyi geldi biraz sonra biogaîa nurse zinco kullandım dahada gazlı doğduğu ilk 8gün yoğunbakım da kaldı doktor yoğunbakım da kalan bebekler dahada gazlı oluyor dedi ve çok kusması da oluyor doktor kilo alımı iyise kusma sorun değil her bebekte olur dedi ben gazdan dolayı kustuğunu düşünüyorum misal kendini kasıyor alttan çıkaramadığı için ağızdan atıyor ama burda böyle alerji yazıları görünce aklıma benim bebeğim de olabilir mi diyorum😏🤔😔😔
Esranrkrgz Annelik9292 kusma bizimde ıkınmadan oluyordu ama gaz da alerjiden olabiliyor. Kakao ve çikolatada ekleyin süt ürünlerinin yanına bi deneyin 5 gün hiç yemeden düzeliyor ve kakası sarıya dönüyorsa alerjidendir yoksa gazdır. Kilo alımını takip edin normalde hafta kaç alıyorsa diğer hafta bakın daha az alıyorsa alerjide kilo alımı yavaşlatıyor
Annelik9292 Esranrkrgz misal geçen gün peynir yedim oğlum iki gün nerdeyse gazi iki katına cıktı hiç durmadı yemiyorum şimdi ama gaz mı alerji mi bilemiyorum yaa😔kaka da kan görmedim vücutta döküntü yok fakat çok gazlı kusma var birtek süt ürünleri tüketmemeye dikkat ediyorum birde kuru baklalar.
Esranrkrgz Annelik9292 bazı bebeklerde alerjiler farklı gösteriyor doktor bazıları ciltte bazıları bağırsak ve miğde de bazıları ise solunumda oluyor dedi. Burunda akıntı kuruluk ve ses geliyormu nefes alırken
Annelik9292 Esranrkrgz benim bebeğim de süt emerken karnından ses geliyor gazdan diye düşünüyorum hep bende kolik tir diyorum ama en iyisi gidip bi kaka tahlili istiym
Edissmom Bizim 8.ayda çıktı ortaya diyet yapıyorum 2 aydır yeni yeni diyeti açmaya başladım şimdilik bi sıkıntı yok inşallah olmaz
Annelik9292 Esranrkrgz haftadan haftaya bakınca kilo alımı iyidi misal hiç ıkınma dan kaka yaptığı zaman tamamen sarı oluyor fakat çoğunlukla yeşil oluyor içinde götürdüğüm her doktor gazlı olduğu karnı sert diye 3:500 doğdu 8gün yoğunbakım da kaldı eve 1,700 ile geldi iki buçuk kilo verdi çok şükür şuan doğum kilosunu geçti çikolata hiç yemiyorum dahada gazlı olur diye acaba kakaolu kek yesem olur mu oda
Annelik9292 Esranrkrgz sut ürünleri peynir yoğurt süt ayran bunları tüketmiyorum geçenlerde peynir yedim inek sütünden yapılmıştı oğlum dahada ağlamaya başladı o iki gün boyunca kaymak yada tereyağı yiyorum ama?
Annelik9292 Esranrkrgz 12 şubata ikinci aşımız var kiloya bakıcaz ama ben yarın doktora gidip gaita istiym diyorum kafama çok takılıyor benim daha önceki çocuklarım da çok aşırı gazlı di
Annelik9292 Esranrkrgz resim nasıl atılıyor bilmiyorum vallah ama tatlı bisküvi falan çok yiyorum özelikle petibôr meyveli kek.
Mom10 Esranrkrgz Google girin hızlıresim.com aratın çıkan yere atacağınız resmi yükleyin ve altta size verilecek kısa olan linki kopyalayıp buraya yapıştırın.
Esranrkrgz Annelik9292 süt,yoğurt,ayran,kaymak,bütün peynirler,krema,sütlü tatlılar,kakao,çikolata,bisküvi,nescafe,kek,pasta,tatlı, sütle marine edilen hamur işi köfte yani süt değen herşey
Annelik9292 Esranrkrgz ayy inşallah alerji değildir yaa ne kadar zor insan ne yiyeceğini şaşırıyor vallahi.😔
Annelik9292 Esranrkrgz mesela dedğiniz şeyleri yediğim zaman bazen sakin de oluyor süt hiç içmedim yoğurt yemedim doğum yaptığım dan beri fakat tatlı hamur işi falan yiyorum. K.bakmayın bu arada çok şey sordum hakkınızı helal edin öyle gazlı olunca korku giriyor içime sürekli burdan okuyunca da
Akgul Esranrkrgz bende bişi soricam şize bende diyet yapıyorum süt ürünlerine ama kakası hala yeşil bizim kan vardı geçti kaka yeşil mı oluyo geçse bile