esse2307 Arkadaşlar merhaba 2 ay 4 günlük oğlum var. Bugün allah nasib ederse sünnet ettiriyorum . Aylıkken sünnet eden anneler kaç günde yarası iyileşti vs. Bilgi verebilir misiniz?
Efemm esse2307 yiğenimi 40 cıkmadan yaptırdık ilk gün agrısı oldu agrı kesici verdik 2 gun içinde de iyileşti bakımını iyi yaparsan hemen iyileşiyor ogluşumda 20 günlük bnde 3 aylık olsun oyle yaptırcam
haticed_ esse2307 Biz de yarın kontrole gidiyoruz gün alacağız. 2,5 aylık oğlum herkes maksimum 3 güne iyileşiyor ilk idrarını yaparken biraz ağlıyor sonra sıkıntı olmuyor dediler. Ona istinaden biz de erkenden yaptırmaya karar verdik. İnşallah çabucak iyileşir oğlunuz sinin de 😊
Serenuu esse2307 45 gunluktu sünnet ettırdıgımızde ılk gun zor gecıyor bir haftaya falan dolmamıstı cok sukur hcbsyı klmadı
Merveymn esse2307 2hafta önce sünnet oldu oğlum 2buçuk aylıktı. İlk gün iğnelerin tesiri geçince çok ama çok ağladı. 2gün mızmız oldu ağlaması yoktu 3.gün hiçbişeyimiz kalmadı ve 10.gün dikişlerimiz düşmüştü. İlk günü saymazsak iyi geçti bizim şükür 👶🏼💙
Fadimesrgz Merhabalr 3 bucuk aylikken sünnet olduk sadece ilk gün çok ağladı zaten doktorda söylemişti bezin icinde hemen iyilesiyo canım sonra iyi ki de yaptrmisiz diyosun küçükken olmasi daha iyi
esse2307 Fadimesrgz bende çabuk iyileşsin zorluk çekmesin diye yaptırmak istedim. İnşallah hemen toparlar kendini 😊 çok teşekkürler
Yavuzselimm Bizde pazar günü yaptırdık 7 buçuk aylık. İlk gün biraz ağrısı oldu tabi ama ertesi gün daha iyiydi. Dikişleri daha düşmedi ama ağlaması yok ağrısı yok çok şükür zaten ilaçlarını da düzenli veriyorum. Sizinki daha küçük olduğu için daha çabuk geçer inşallah.
Gamzee88 Yavuzselimm bende istiyordum yaptırmayı,7 ay 18 günlük benimde oğlum,tam dr fln arayacaktık eşim cumada hocaya sormuş 😅2 yaşından önce yaptırmayın demiş ,kaldı öylece
Zynp-GA- Yavuzselimm hangi hastanede hangi doktora yaptırdınız acaba benimde oğlum 7 aylık bu ay içinde yaptırıcaz inş.
FatmaMK Yavuzselimm ilaç ne veriliyor acaba yazabilir misiniz. Birde 7 ay hareketlenmiştir nasıl geçti süreç anlatırmısınız biraz 🙏
esse2307 haticed_ özellikle çocuk doktorum dedi ilk 3 ay yaptırırsan çabuk iyileşir diye bende ondan yaptırıyorum inşallah sizinki de güzel geçer😊
Fadimesrgz Deletedmom781 anestezi yapmadılar daha küçük diye uyustrmk icin igne vurdular bi tek o esnada agladi oda cok az sunnet olucagi zamn zaten hissetmedi fon makinasi sesini actik telefonda bende girdim yanina.oyuncak falan goturun isterseniz yaninizda oyalrsiniz
esse2307 Merveymn ilk gün normal ağrısı falan olur tabi, inşallah iyi geçer bizimki de, teşekkür ederim 😊 size de geçmiş olsun 😊
Serenuu Deletedmom781 biz evde yaptırdık hastanede arastırdm da yanına gecırmıyorlar dedıler bende guvenemedm aglıyck kımse yok yanında o psikolojiyle evde olsun dedık ıyıkde oyle olmus 🙏
Ruya_Mert Oglum 5,5aylıkken lokal sünnet oldu korktu ve agladı krem werdıler duzenlı kullanıyoruz ama dikiş düstümü anlamadım 😂 ama oglumun keyfı masallah cok şükür iyi kolay atlatıyoruz gibi🙏 sünneti geçen hafta cuma yaptırdık
Caydemir esse2307 40 ı çıkmadan sünnet ettirdim çoğunluğu 2 günde iyileşti ancak dikişlerin dökülmesi rengin normale dönmesi yeni deri kaplanması 1 1 buçuk haftayı buldu
Yavuzselimm Gamzee88 Annem abimi 2 yaşındayken yaptırmış psikolojisi çok bozulmuş o yüzden hiç önerilmiyor. Doktorlar acil bir durum yoksa en uygun zamanların 2 yaşından önce ve 6 yaşından sonrası olarak öneriyor iyice araştırın hoca nasıl öyle bir şey söylemiş anlamadım