cennet179_ Oğlum 25 günlük oldu. Akşam saatlerinde sürekli emmek istiyor. Ne kadar emzirsem de bir türlü uykuya dalamıyor. Yerine yatırdığım gibi uyanıyor. Acaba doymuyor mu ?
nazlii1_ cennet179_ ya kucakta durmak istiyordur ya da doymuyor olabilir kilosunu takip eden hemsire doktor daha iyi bilir ona sorun belki mama verin diyebilir
Leylalyl cennet179_ daha çok küçük annesi dünyaya alisabilmesi için senin kokuna ve ten temasına ihtiyacı var.
esraelt cennet179_ sağıp bakın ne kadar sütünüz geliyor riske atmayın benim de başıma geldi göğüslerim büyüyünce sütüm var sanıyordum e tabi sıkınca geliyordu ama ne kadar olduğunu bilmiyordum zaten emdiği zaman yutma sesi gelir ama bunu bilmiyordum sonuç sarılık oldu süt sağma makinesi aldım sagdim meğer çok azmış sütüm azdan kastım 10 CC bile değil. 4 aylık olduk mama destekli gidiyorum.
cennet179_ nazlii1_ Hastaneden çıktıktan sonraki hafta kilo almamış demişti hemşire. Bu hafta gittiğimizde almıştı biraz. Doktor kontrolü 14 gün sonra. O zaman doktoruna da sorayım olmazsa.
eyberenimo Doymakla alakasi yok bence benimde kızım yenidoğan 19 günlük ve aynen dediğiniz gibi kucakta memede durmak istiyor hep yerine koyunca ağlıyor
nazlii1_ cennet179_ kilo alıyorsa memeden devam edersiniz doktor söyler size. Eğer doymakla ilgili değilse problem sizi istiyordur
Elifsvl Bizde 20 günlüğüz son 2-3 gündür memeye aşırı düştü hiç bırakmak istemiyor orda uyumak istiyor. Beşiğine koyunca uyanıyor ya da derin uykuya geçemiyor. Karnıda doyuyor
shnmlk Biz de 25 günlüğüz dediğiniz gibi akşamları özellikle saat 6 ile 10 arasında az ve sık sık emme isteği oluyor yatağa yatırdığım gibi anında uyanıyor bakalım ne kadar daha böyle gidecek
cennet179_ shnmlk Aynen tam o saatlerde yapıyor. Demek ki sadece biz değiliz bu durumu yaşayan. Umarım geçici bir dönemdir çünkü kendisi bizden daha çok yoruluyor bence.
elmasnur1110 Bizde 7 günlüğüz sürekli uyuyor ben uyandırıp meme veriyorum meme de bile gözü kapalı , bu kadar uyuması normal mi ? Doyduğuna nasıl emin olabilirim 7 günlük bebek nasıl olur ?
esraelt elmasnur1110 elmasnur1110 sizi korkutmak istemem ama benim de başıma geldi meğer sütüm yokmuş bebek sürekli emdikçe ben de içiyor sanıyordum. Boş cekiyormus. Sarılık oldu zaten sarılık olan bebek çok halsiz olur benim bebeğim de öyle olmuştu uyuyordu sürekli. Süt sağma makinesi alıp bir bakın ne kadar sütünüz var. Yoksa mama takviyesine başlayın.
mseyma elmasnur1110 çiş sayısına bakın. Aç bebek çiş yapmaz. Bir de ben sağlık ocağına gidip sürekli tartıyordum. Şüphesiz varsa her gün bile gidebilirsiniz günlük 20-30 gram almalı. Ben haftalık gittim.
elmasnur1110 esraelt sütüm çok fazla sürekli tişört değişiyorum aktığından dolayı menekşe ne kadar kalmalı ki sarılığı yok denecek kadar az dedi doktor
esraelt elmasnur1110 tamam o zaman benim hiç öyle akma olmuyordu ucu kupkuruydu başımda da güya üç çocuk büyütenler de hiç yardımcı olmadılar sütüm var mı yok mu sağım vs araştıran okuyan biriyim ama hiç bu bilgilere de denk gelmemistim tecrübe ederek öğrendim
esraelt elmasnur1110 bir de t-shirt yerine pamuklu sutyen taksaniz sütünüz akmaz ucu boşta kalınca akıyor.