Elifdemir1907 Kizlar bu model ana dizi sallanan beşik arıyorum kızım için uygun fiyatlı bişey 16 aylık kızım sallanarak yatıyor ayağımda sallayamıyorum artık böyle çok pratik oluyor satan olursa almak istiyorum çok ihtiyacım var ya yada bana önerebilicek
taze-anne2312 Elifdemir1907 https://ty.gl/g4enl1l9nktgr Böyle bir şeyin de 2. Eline bakabilirsiniz aslında 22 aylık oğlum ve 2.5 aylık kızımı genelde bunda uyutuyorum ya da kızımı ayağıma aldığımda oğlumu buna koyuyorum çok rahat oluyor gündüz akşam hep bunda sallayıp uyutmaya başladım oğlumu o yüzden ayakta sallanmayı çok istemiyor artık
Elifdemir1907 Kızlar çok ihtiyacım var bu tarz eski genelde bunlar ama elinde olan varsa çok beğendim ama bulamıyorum ya gardropsdan falan baktım da 1500 e aldığı beşiği 1150 ye satıyorlar bunun yeni modellerini insanlarda hiç insaf yok
Arife-57 Elifdemir1907 buna benzer var ahşap begenirmisin bilmem ama uyguna gösteririm istersen aynısı değil ama
Kelebekbocuk Elifdemir1907 anladım aynı sehirde ise gosterecektim bende ikinci el almıştım zaten de pek sağlam değil kargo falan ugrastirmayalim boşuna sağlam bişey çıkar inşallah karşınıza
Esrbruck Ebebekte bu modele benzer var bende oğluma almıştım bir iki defa kullandım bin küsür lira fiyatı ikinci ele sıfır fiyatına yakın isteniyor tuhaf gerçekten
Elifdemir1907 Esrbruck evet ya çok pahalı istiyorlar işte sinir kldum yemin ederim bide ihtiyacım olmasa gerçekten almam yani uğraşmam düsmem peşine bu kadar kadın 0 1500 almış 2 el 1150 den satmaya çalışıyor nerde akıl nerde mantık 2. Elin mantığı zaten uygun fiyatlı olması yarı fiyata düşmesi ister çok kullanılsin ister kullanılmasın fark etmiyor paketini açtın mı 2. El olmuş oluyor valla o kadar gıcık oldum ki anlatamam
Elifdemir1907 Esrbruck canım bunlar işte 16 aylık bebeği kaldırmaz benim attığım tarz yere yakın taşıyor bebeği bunlar biraz sıkıntılı yenidoğan için uygun