Derininannesi32 MYMeltemm ruh hastası aynı zamanda hadsiz 😂 karşımda olsaydın gösterirdim sana o kelimeleri. Uzaktan ne kadar rahat konuşuyorsun.
MYMeltemm Derininannesi32 Seviyesi yerlerde olan bendim dimi komik şey seni 😂 Her kuşun eti de yenmez bu arada aklında bulunsun hadi yol al senle mi uğraşıcam cahil
Elif12098 Derininannesi32 peki her komutu söyleneni anlıyorlar miydi ve steoratip h atletler varmıydı acaba şuan 26 ayşık oğlum da yaşından biraz geride otizim mi uyaran eksikliğimi bilmiyorum çok doktora gittin hepsi farklı birşey söyledi en son profösör e gittim yaygın gelişimsel bozukluk dedi bu nedemek oluyo bişmiyorum atipik mi acaba
Derininannesi32 Elif12098 evet yeğenlerim her komutu anlıyorlardı, göz temasları ve isme tepkileri vardı otizm denecek hareketleri yoktu yani sadece birkaç kelime dışında kelimeleri yoktu.Üç yaşında açıldılar yaşıtlarla oynayarak.
MYMeltemm Derininannesi32 bana ruh hastası diyip kendini yeterince rahatlatabildiysen aşağılık kompleksin de geçtiyse hadi artık yol al sıktın kelime dağarcığın bile belli kapasitede tartışacak insan göremiyorum karşımda haydiii..
Derininannesi32 MYMeltemm yav he he ezik 😏 seninle tartışam yok zaten kuduz itler gibi bana saldıran sensin az ötede havla.
MYMeltemm Derininannesi32 Türkçe desen yok, akıl desen oda ortada oda yok, cahillik desen zirve buda sana son cevabım zaten git köşende ağlayarak günlüğüne yaz bana saldırdı cevaplarıyla diye 😂