cansuyagmur Bebekimmm netten baktım üzüldüm de değer 1000 üzerinde ise ciddi bir rahatsızlık var demektir sizin referans değerinden birkaç rakam fazla niye böyle evhamlansınız ki ?
zmiraymom Bebekimmm ![hizliresim.com/7xij14b][/url]](https://) canım sen kansersen ben ölmüşümde ağlınayım yok o zaman internetten her baktığına inanma ☺️
Akkuzum Neden kanser olduğunuzu düşündünüz Google da kemik ve karaciğer sorunlarından kaynaklı olabilir yazıyor
Bebekimmm cansuyagmur son bir kaç aydır öleceğimi hisediyorum sanki o yüzden bugün doktora gittim kan verdim sonuçlarının çoğu referans dışı
Akkuzum Bebekimmm bence kötü düşünmeyin. Basit tedavisi olan bir şey olabilir şimdiden kendinizi üzmeyin inşallah doktor iyi şeyler söyler ve sağlığınıza kavuşursunuz geçmiş olsun 😊
Minikbebelak Bebekimmm bu sonuçtan bişey belli olmaz ki internet zaten adamı direk öldürüyor içinizi ferah tuttun kötüyü düşünmek kötüyü çağırmak demektir.
cansuyagmur Bebekimmm Anladım Belki bir Psikologla falan görüşseniz daha mı iyi olur bilmiyorum ama bir şeyiniz olduğunu sanmıyorum Yani ben de kan yaptığımda değerler referanslardan ya biraz düşük ya biraz yğksek oluyor Onda bir sıkıntı yok ki
Bebekimmm Duyulurum şimdi tekrar internetten baktım hamilelikte yüksek olabiliyomus bu sonuçlar hamileliğimde çıkan değerler ondan olabilir mi birazcık rahatladım Mart ayının olmasina
Duyulurum Bebekimmm olabilir hamilelikte değerler farklılaşıyor, bir de sonuçlarınız çıkınca kendiniz yorumlamayın direkt doktora gösterin bence