Nurztekin merhaba kızlar 5 ay 5 günlüğüz ek gıda seruvenine az kaldı ben gibi heyecanlı olan var mı ? nereden basladınız ek gıdaya en önce beler verdınız ? alıp en memnun kaldıgınız ürün nedir ?
Muson00 Nurztekin bizimde az kaldı yarın 5 olacaz bir ayımız kaldı mama kaşığı aldım cam rende aldım suluk aldım mama önlüğü aldım ilk kabak vermeyi düşünüyorum bakalım
ikos58 Nurztekin bız anne sutune ek mama da verdıgımız ıcın doktorumuz baslamamız gerektıgını soyledı bende ıtıraz ettım erken dıye ama her bebek farklı bızımkı bıraz onden gıdıyor o yuzden basladık suan 4 ay 19 gunluk. Meyve suyu (elma armut) yogurt(kecı sutunden mayalıyorum) ve meyve puresı (elma armut) az az verıyırum
deletedmom173 Nurztekin 3 buçuk aylığız ev yapımı yoğurdu sulandırarak veriyorum bir dilim mandalina suyu kaşıkla içiriyorum benim oğlum ne biberon nede emzik ağzına. Almıyor erken diyenler çıkabilir lütfen yorum yapmayın herkes kendi bebeğini kendisi düşünsün ben veriyorum yadırgayanlar sizler vermeyin
Tugbaa17 ikos58 canım ben de hem Anne sütü hem mama veriyorum ama benim doktorum bağırsakları tam gelişmediği için 6aylık olunca başlamamı söyledi. Acaba hangisi doğru doktorlar niye farklı şeyler söylüyorlar ben konuda.
S_D deletedmom173 merhaba peki beğeninizde fark edilir bir değişiklik oldumu kabız ishal vb. Bende dr. Sorduktan sonra biraz erken başlamayı düşünüyorum ise başlayacağımdan
ikos58 [bilinmeyen] minicik kavanozlar aldım yapıp dolaba koyuyorum her gun bır tanesını acıyorum kapagı acılmadıgı ıcın eksıyıp sulanmıyor haftda bır ypıyorum artık yoksa cok zor oluyor
Deletedmom21 ikos58 peynir yapıyormusın peki yapıyorsan nasıl yapıyorsun benimde az kaldı heycanlıyım 😬😬
ikos58 Deletedmom21 henuz ona baslamadım ama yogurt yapmak ıcın sutun ılınmasını beklıyoruz ya beklemeden mayasını sıcakken katıp bıde lımon sıkınca oluyormus 😁 bende onu merak edıyorum obur ay da onu denerım artık 😂
Tufan Bizde 5 ay 15 günlüğüz doktorumuz elma suyu ile başlattı hatta ay sonunda tarhana çorbasına geçeceğiz
Tugbaa17 Nurztekin Biz de 5 ay 2gülüğüz bugün doktorumuz 6ay olunca başlamamızı söyledi aslında ben yavaş yavaş başlamak istiyordum ama. Şimdilik cam rende, mama kaşığı, meyve süzgeci aldım. Havuçla başlamayı düşünüyorum.
GlahKaraku [bilinmeyen] teşekkür ederim benım kı 19 hazıran sızden önce Doğum yapmıştım ay hesaplamasını yanlış mı yapıyorum dedım o zaman bız ıkı gün sonra 6 mı gırecegız