nadidelifora sekerportakali9 14 aylık. Üçüncü ayından beri kesintisiz uyuyor. Diş çıkarmıyorsa uyanık kalmaz. Gece beslenmesini 11 aylıkken bıraktı. Şuan 10-11 saat uyuyor.
sekerportakali9 kubra00k ayy yokkkk kesintisiz değil buu 8 saat gece uykusu yapıyor geç yatıp etkenden güne başlıyor ve o sekiz saat içinde şanslıysak 2 saat kesintisiz uyuruz bazen. Genelde saat başı kalkıyor uzun zamandır böyle
sekerportakali9 asilhankaran yanlış anlaşılmışım 8 saat gece uykusu yapıyor gece geç yatıp sabah erken güne başlıyor ve bu 8 saat içerisinde genelde saat başı kalkar yani uyuduğu saat bana az geliyor
fatma_sonmez 10 saat bazen haddii eserde bi kıyak geçerse 11 saat ama emmek için kalkması değişiyor bazen 3 bazen 2 bazen 10😅
sekerportakali9 fatma_sonmez Ay yok ben sorumda kesintisiz demek istemedim aslında toplam 8 saat gece uykusu yapıyor az geliyor bana
sekerportakali9 askbebegimmbenim sorum yanlış anlaşılmış maalesef kesintisiz 8 saat değil toplam 8 saat uyuyor gece uykusunu bana az geliyor yani gece geç yatıp güne erken başlıyor ve uyandiginda uykusunu almış gibi enerjik oluyor ama ben onun için endişeleniyorum. Çünkü çok sık uyanır
askbebegimmbenim sekerportakali9 benim bebeğim de öyle akşam 11 12 anca uyuyor direniyor gece sık sık kalkıyor ve güne 7 7 buçukta başlıyoruz
elisa2705 sekerportakali9 16 aylık hic daha kesintisiz uyudugunu bilmem o kdar da dua ediyorum bari 1 gece uyusun ama yok haha😂9 10 saat arası gece uykusu yapar
sekerportakali9 elisa2705 benim kızımda kesintisiz uyumaz ama az uyku yapıyor o yüzden endişeleniyor insan
sekerportakali9 asya343 2 kez uyanmasına mı sık dediniz yoksa daha sık mı uyanıyor. Benim kızım saat başı kalkarda
sekerportakali9 Snglkargc_0107 gerçekten mi ben kızımda bişey var mı diye düşünmekten yoruldum. Uykuyada geri dönmez asla kısa uyuyunca çok nadir uzun uyur
sekerportakali9 Esoz1110 yok benimkide saat başı ayakta sadece gece uykusuna geç yatıp erken güne başlıyor. Uykusu yetmiyor diye üzülüyorum
Esoz1110 sekerportakali9 Belkide ona yetiyordur her cocuk bir değil benimki doğdu doğalı uykuyu sevmez ona rağmen enerjik
sekerportakali9 SAkkaya07 yok ben gece uykusunu sordum kesintisiz uykuyu değil. Benim kızım kesintilerle birlikte toplam 8 saat uyuyor
Esoz1110 sekerportakali9 Gündüz 1 saat en fazla uykusu 21.00 de yatar sabah 6 da kalkar ama gece sık uyanır