ygmrln Kızlar bebeğim inerken yataktan düştü boyunu geçmiyor mesafe 14 aylık yan düştü sanırım tuttuğu yer kaydı diğer ayağını indiremeden düştü biraz ağladı ama öyle gözünden çok yaş gelmedi uyutacaktım tam zayen uyku huysuzluğu da vardı. Sonrasın da da uyuttum ama uyutmasamıydım bi baktım şişlik yok gibi kızarma falan da yoktu korktuğu içinde ağlamış olabilir bilmiyorum burdan baktım uyanık kalmalı falan diyordu uyandırsam mı
tospikannesi_ ygmrln düştükten sonra uyku hali olabiliyor bebeği 2-3 saat unutmamalı gözlerde kayma fışkırır tarzda kusma vs. Var mi diye takip yapılmalı geçmiş olsun
kibritci_kiz ygmrln uyandırmana gerek yok 14 aylık bebek çok küçük değil düşe kalka büyüyecekler. Morarma kızarma şişlik olmadıysa ciddi bir şey de olmamıştır. Düştüğü mesafe de çok yüksek değil
Beratim17 ygmrln gözlerinde kayma veya kusma yoksa Bi sorun yoktur. Bidahakine aklında bulunsun 2 saat uyutma. Ve artık yer yatağında yatır. Benimki de düştü o zamandan beri yer yatağında yatırıyorum
AliKuzey12 Düşen bebek uyutulmaz genelde gözlerde kayma var mı kusma var mı birkaç saat bu takip edilir
koaala ygmrln benim bebeğimde düşmüştü çok zorlandı uyudu doktor ara sıra kontrol edin diodu en az 2 saat uyutma dedi uyuduktan sonra dokun ona tepki veriyor mu bak burnunu dokun kulağına fln birde kulağın arkasına bak kızarıklık fln varmı bı yerde okudum düşmeden sonra genelde birşey olursa kulak arkası kızarır diodu inşallah birşey olmamıştır boyunu geçmiyor demişsin birşey olmaz Allah’ın izni ile geçmiş olsun
ygmrln tospikannesi_ peki kusma olsa uykuda da olmaz mı şimdi uyandırırsam sabaha kadar asla uyumaz. Zaten uyutacaktım tulumunu giydirdim yerde ayısını gördü hızlı hızlı inmek istedi tuttuğu çarşaf elinden kaydı sanırım bir ayağını atmıştı diğeri atarken eli kaydı vücudunun yarısını indirmişti
ygmrln Beratim17 canım normal de uyurken düşmez uyku anında düşmedi ben tam uyutacaktım emziğini almak için yana döndüm baktım iniyor bir ayağını atmış diğerini atacakken tuttuğu çarşaftan eli kaydı yan düştü. Normal de kendi iner çıkar yataktan ilk defa düştü bide uyku sarhoşluğu da vardı üzerinde
ikitosbikannesiiii ygmrln çocuklar boyuyla aynı olan yerden düşerse bir şey olmaz demişti Instagram’da bir doktor. Eğer boyunu aşan bir yerden düşerse korkun diyordu
ygmrln ikitosbikannesiiii boyundan kısa canım mesafe tek ayağını da indirmişti zayen tuttuğu yer kaydı
Doga80 ygmrln uyutmayin denmesinin sebebi bence bilinci yerindemi değilmi diye kontrol etmek, eğer çok uykusu varsa ve uyuduysa çocuk arada burnuna dokunarak, hafifçe dokunarak hareket etmesini sağlamak gerekir diye düşünüyorum benim fikrim
AviL06 ygmrln aaa bu yorumunuzu yeni okudum. O halde düştüğü mesafe ciddi bir mesafe değil ? Carsaftan tutunuyormus yani yer ile mesafe az olduğu için basınç da az olacaktır. Bir şey olacağını sanmıyorum yine de böyle durumlarda aklınızda bulunsun uyutmamak gerekiyor 😇🌹
ikitosbikannesiiii ygmrln şişligi vs si yoksa Allah in izniyle bir şey olmaz. 1 2 saat uyutmayip sonra da sürekli kontrol edebilirsiniz bence
EsrraZ ygmrln benimde geçen hafta yataktan düştü kafasınıda vurdu kafasıda şişti aklımı kaybedecektim hastaneye götürdüm tomografi çekildi çok şükür bişey çıkmadı ama doktor 2 saate bir uyandır sonradan da kanama olabilir demişti ki ben olaydan 4 saat somra anca uyuttum risk yani hemen uyutmak
ygmrln ikitosbikannesiiii uyuyor şuan canım düştükten sonra uyudu zaten uyku saati gelmiştir geçiyordu hatta uyandırayım mı yada uyurken da bir yerlerini kontrol edebilir miyim
ygmrln ikitosbikannesiiii şimdi tekrar gittim baktım siz yazınca şişlik kızarıklık yoktu normal uyuyor dönüyor ediyor şuan kameradan sürekli bakıyorum yatağın yüksekliğini de ölçtüm 51 cm miş