Canoglum_00 Gaziantep bi kreşte yaşanmış oradaki pislik kadın çocuğu tokatlamış üstüne üstlük bi tek onu değil çocuklara çok sert davranıyormuş pislik 🤬 Allah belanı versin
Evaninanasi Canoglum_00 bu konuda birçok video var sanırım. Çok da bilindik bir yuvaymış. Bu konularda emsal cezalar gelmeli artık. Önüne gelen kreş açar oldu
seniyirimmisdafaa Canoglum_00 hicbi imkanı olmayan illaki verir ama ben bu kreslerde uyutulma olayına cok ayar oluyorum ya. Yani bu kadin dovmus ama dovmeyen biri bile olsa o çocuğu o saatte uyutmak icin zorda kullaniyolardr bagriyodur da aglatiyolardir da yani hepsi koyun gibi ayni saatte uyumak zorunda bana cok karanlik geliyo olayin arka tarafi.
Canoglum_00 Esoz1110 tutuklanmış zaten umarım çıkmaz ordan kreş e de soruşturma açılmış kimse çocuğunu göndermez oraya sanmam artık
Canoglum_00 Evaninanasi çok haklısın gelen giden ya kreş açiyor ya güzellik salonları vs sonra milletin canını yakıyorlar
Canoglum_00 seniyirimmisdafaa ya tabi çalışan anneler var aramızda Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın cidden çok üzüldüm ama tutuklanmış bunu yapan kişi umarım bi kaç yıl yatar aklı başına gelir
Alerjikrinit seniyirimmisdafaa ne alakası var ya boş boş konuşmayın. Siz çok akıllısınız da biz salak gibi veriyoruz kreşe değil mi
biricikbebegim seniyirimmisdafaa yaşa baglı uyku. 3 yaş çocuklar sabah yedide uyanıp kreşe gidiyorlar eee dayanamıyorlar bir sure sonra mecburen öğlen 1 2 gibi uyku saatine geciliyor. Dört yas ve sonrası için uyku yok
Canoglum_00 fatmaa12345 yok yan yatakta oturmuş mal telefonuna daha iyi bakabilmesi için çocuğu zorla uyutuyor uyumayınca tokat atiyor düşün o kadar sert vuruyor çocuğun yanağında iz kalıyor akşam annesi fark ediyor
CaninannesiCemre Canoglum_00 Normalde böyle videolar izlemem, Gaziantepliyim ,bi bakayım dedimmm nasıl sinir oldumm Allah’ın belası 😡😡bir de çaktırmadan vuruyor,Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsınn:((
Evaninanasi Alerjikrinit kadın salaklık ile ilgili bir şey dememiş ki kreşlerdeki uyutma olayına güvenmediğini söylemiş sadece
seniyirimmisdafaa Alerjikrinit yorumunuzun altina bi baska arkadaş gereken cevabı vermis ama kendinizi cok salak goruyosaniz buyrun
sencokbiliyon Alerjikrinit Kız ne alaka? Ne güzel yorum yapmış kadın niye böyle bir tepki verdin? Bir şey dememiş ki, yanlış yorumladın bence
dilara_0 Canoglum_00 saçından tutup kafası kırılana kadar duvara çarpmak lazım bu gibi pislikleri. Elleri kırılsın taş olsun inşallah
Alerjikrinit sencokbiliyon sabah kreşe giden bir çocuğu olan herkese kötü gelecek bir yorum bu. Bağırıyorlar kesin ve biz gönderiyoruz uyutturuyoruz okulda