ayseee_ relaxanne biz Adıyamandayız ama yinede çok çok fazla hissedildi ve baya uzun sürdü kızımı alıp kapıya koştum 🥺 şu an kapıda giyinik bekliyoruz yine olursa çıkarım dışarıya Allah hepimizi korusun
kahvepres relaxanne batmndada olduu ayy elim ayağm titredi bi an başm dönyr sandım sonra baktm gitikce salanyr hemen kızımı kucağma aldm eşimde nöbetcii off
eraysen relaxanne telefonuma bildirim geldi instagram yavaşladı kanallar normal yayın akışına devam ediyor bende burdan bakmaya geldim herkes iyidir inşallah 🤲
KeremikoMoM_ relaxanne Gaziantepte de hissedildi ve çok uzun sürdü. Etkisi hafifti burda ancak büyük bi deprem olduğu belliydi. Çok geçmiş olsun oradaki arkadaşlara. 6 şubat depremini derinden yaşadık umarım bir daha hiç kimse yaşamasın.
Divayorgunxx Kahramanmaras hissedildi cok kotuydu cocuklarla assagi indik allahm beterinden korusun.elim ayagim nasil titredi
PamukPrensesannesii relaxanne Adıyaman da hissettik. Oyun grubundaydik birde en alt kat. Yıkım olsaydı nasıl şansımız olurdu bilmiyorum :(