Busrayusraaaaa Tusa_ alerjiden kaynaklanıyor büyük ihtimal. Süt alerjisi kakada kan yapıyormuş. Diyet önerirler dye düşünüyorm
Tusa_ Busrayusraaaaa evet diyet önerdiler ama ben az az peynir yoğurt yiyorum o günden sonra hiç olmadı
ucrak Pdanne12 ben dün sadece patates ekmek yedim kakasında kan olmadı. Bugün patates+ekmek+ıspanak yiyeceğim eğer yine kan olmazsa ertesi gün patates+ekmek+pırasa yine kan olmazsa patates+ekmek+balık bu şekilde gideceğim
Alpereniannesi52 Tusa_ geçmiş olsun benim oğlumda o aylarda öyleydi bı kaç kere gördüm dışkısn da değilde bezin de olurdu sonra geçti daha olmadi
Tusa_ Alpereniannesi52 teşekkür ederim ben peynir yoğurt yiyorum az az da olsa ama olmadı daha sadece 1 kere oldu
ucrak Pdanne12 😭 çok yorgunum ne yapacağım neden böyle oldu bilmiyorum. Sadece patates ekmek yiyorum hala kan görüyorum Allah’ım sen yardım ey yarabbim
Pdanne12 ucrak ekmek de alerjen oluyor gluten alerjisi. Ekmeği kesip deneyin. Patates pirinç yeşillikler kuru incir dut kurusu vs yemeye çalışın. Ben şuan bu şekilde besleniyorum
ucrak Tusa_ devam ediyor kan bitti ama alerji devam. Alerjik besin denemeleri yapıyoruz doktor kontrolünde bazen yine geliyor 6 aylık olacağız 5 gün sonra
Tusa_ ucrak aa haziranın kaçında doğru benim kızımda aralık 7de 6 aylık oluyo 7 haziranda doğdu onunda var alerjisi bazen mukuslu kaka yapıyo ama daha hiç kan görmedim sadece 1 kere biz tadımlara başladık
ucrak Tusa_ ben daha bugün başladım tadımlara , 4 Haziran doğum tarihi. Alerjik besinlerden tavuk ve kuzu etini geçtik yedim 3 gün bekledim kan görmedim 😍
Tusa_ ucrak 3 gün var aralarında 😍 biz elma armut patates yoğurt yedik şuanlık bişey olmadı bakalım 😊
gizo9 izelzengin merhaba bebeğinizde süt alerjisi varsa onun için özel mama var benim bebeğimde süt alerjisi var o mamayı kullanıyoruz