Prensesannesi424242 Kızlar saçlarım çok ince ve az 🤦🏼♀️ perşembe günü kuaför randevum var bende perma yaptırmak istiyorum ama saçlarım ince telli olduğu için korkuyorum da sizce olur mu yanar mı saçlarım 🙂 3 tel saçım var ondanda olmayayım
dalpsmom Prensesannesi424242 en iyisini kuaförünüz bilir ama arkadaşım yaptırdı pek sevmedi, saçının yıprandığını ve pişman olduğunu söyledi. Belki kuaförü çok iyi değildir onu net bilemiyorum ama :)
sahikaaydin Prensesannesi424242 Size tek tavsiyem mahalle arası bir yere gitmeyin çünkü ben ne zaman ucuz diye gotsem ya istediğim gibi kesmediler yada boyamadilar!
elbay53 Arkadaşım yaptırdı severek kullanıyor..saçları çok cılız ve ınceydı güzel oldu.. ıyı bır yere yaptırın boyalı ve önceden açma ıslemı yapılmış saçsa yaptırmayın kı zaten ıyı kuaförler ınceleyıp öyle yapıyor
Prensesannesi424242 elbay53 en son 3 ay önce bakıra boyamıştım ama boya baya aktı şimdi röfle yaptırcam ama öncesinde perma istiyorum yanmasından da korkmuyor değilim bakalm yarın kuaför ne diyecek 🫠
Prensesannesi424242 sahikaaydin aslında gideceğim yer yılların kuaförü ben küçükken annem hep orda boyatırdı hatta bi defasında perma yaptırdı saçına yanmıştı 😂
Mira__ Yaptıran var çevremde hatta hiç saçı olmayan da var seyrek saçlı çok güzel yani bilen birine giderseniz bende sarıya dönmek istemeseydim perma yaptırırdım.