Mazikeen SanJunipero yanlış bilgi vermeyin bilip bilmeden yeni alımlar 4b sözleşmeli memur olarak oluyor maaşı en düşük devlet memur maaşı ikramiye tediye mesai gibi sosyal haklar yok 12 ay boyunca düz maaş
SanJunipero Mazikeen eşim ash bağlı rehabilitasyon merkezinde sosyal hizmet uzmanı hanımefendi gönderiyi görünce aradım hemen ordan sordu söyledi onun dediğini yazdım bilip bilmeden derken 😂
SanJunipero Mazikeen aman bunlar sonradan kadroya alınan eski taşeron, yeni alım değil, belki dediğiniz gibi yeni alımlar için şartlar farklıdır. Yine de düzgün bir üslupla söyleyebilirdiniz 🤷🏻♀️
1anneem Mazikeen ne kadar mesela maası bıde cocuklarım var cok merhametlı bı ıs yapabılırım ama kendi cocuklarımıda ıhmal etmek ıstemıyorum baska sehır vs.
Mazikeen 1anneem şuan 38.000 TL bu işte ne yazıkki gece gündüz hafta içi hafta sonu diye bir kavram yok aniden evden de çağırılabilirsiniz pandemide 14 gün aralıksız olarak kurumda yatılı kaldık mesela aile bakanlığı 7/24 yaşayan bir kurum daha düzenli çalışma şartları ararsanız başka bakanlıklara bakmanızı öneririm
1anneem Mazikeen cok tesekkur ederım bilgileriniz ıcın yani degmez duzen bozmaya bekar olsam tercıh edılebılır ama ılı kucuk cocugum gurbetteyım benledıler hep ayrı kalmadık nobeti felan sıkıntı
Mazikeen SanJunipero biz 4dli personeliz söylediğiniz şey bizim için geçerli eşiniz yanlış bilgi vermiş zaten size yeni alımlar 4b sözleşmeli memur
Mazikeen SanJunipero aman bunlar dediğin kadar sende olsaydın keşke kocandan uydurma bilgiler öğreneceğine kendi bilgin olsaydı mesela birey olmak…
SanJunipero Mazikeen ama yazacaktım yanlış yazmışım siz kavga etmeye yer mi arıyorsunuz? Yanlış yerdesiniz çünkü. İyi akşamlar…
Mazikeen seysey61 her sene olur diyemem ama siz kpssye mutlaka girin ani bir alım da başvurma şansınız olsun kamu tasarruf çerçevesinde minimum personel alınıyor
1anneem incitomm calısma sartlarından dolayı tercıh yapmadım zaten puanımda com yuksek degıl 67 almıstım baya yuksek le kapamıs