gamzeci Benim kızım 1 yaşında oda doğdu doğalı böyle ama fark ettik ki sıcaktan oluyor üzerine hiç bir şey ortme gayet rahat yatıyor biseler ortunce su gibi oluyor
meteli gamzeci ben bir tog uyku tulumu aldım ama yinede üzerine ince bi örtü atarım Türk anası olmak ben üşürüm çok oda üşüyor sanıyorum 😂🥲
meteli SuperMom19 ben bir tog uyku tulumu aldım bide örtü örtüyorum incede olsa Türk anası olmak hahaha
gamzeci meteli uyku tulumu ben asla tercih etmiyorum onlar çok terletiyor ya bizd3 hep altbust güzelce gydirir odayi 25 derece yapar üzerini orterdik çorap la filan yatirirdik bıraktık şimdi sereperse yatıyor daha rahat daha mutlu 😀
aryabebek473_ SuperMom19 21 derece de çok soğuk değil mi ya cidden bnm oda 26 derece üstünde zıbın artı tulum var bide kundak yinede çok soğuk o dereceler ya
SuperMom19 aryabebek473_ Bana da öyle geliyor şimdilik 21-22 kadar olmamısina rağmen bile ben üşüyorum ama oglum üşümüyor sıcacık yavrum, ilk doğduğun da da 23-24 dereceiydi evimiz çocuk isilik olmuştu 😬
momsipek mutlubibekleyis 4+23 günlük doğdu doğalı böyle eşimde çok terlediği için genetik olarak düşündük vücudu çok terlemez ama kafa uyurken emerken hep terler .. bir sorunsa bu bende burada bekliyorum 😐
nnoktaa meteli geçen bununla ilgili bir doktorun videosunu izledim. Bebeklerin ter bezleri bizler gibi çalışmıyor. Sadece kıl kökünün olduğu yerdeki ter bezleri aktif. En çok kıl bebeklerin başında olduğu için terlemesi normal karşılanıyor. 🥰
gamzeci meteli benim eşimi annesi üşüyor diye ortmekten zatürre yapmış benim annem de çok rahat bir kadın bizi soğuk odalar da uyutmus eşim üşüyor dedikçe üşümez sus diyorum bizde atişiyoruz😀
annesiaslanannesi meteli bebeklerin ter bezleri henüz gelişmediği için vücudunun diğer bölgelerinden terliyemiyorlarmış sadece kafa ve ense bölümü bu yüzden çok ter oluyormuş. 9 aylığız bizimde aynı şekilde geçen instagramda denk gelmiştim bir doktor böyle açıkladı.
annesiaslanannesi meteli oda sıcaklığı ideal üstündeki kıyafette kalın olmamasına rağmen terliyor oğlum. Emerken hele daha çok ağlarken de…
kocbay aryabebek473_ merhaba neden olduğunu çözdünüz mü doktorunuza sordunuz mu bizde yaşıyoruz 3 gündür 2 aylığız