Sezenaksukarademir beyzakra kanserojen olduğunu düşünmüyorum ama fazla şeker içerikli bir ürün, onun yerine agu bebenin bisküvisini veriyorum keçi özüyle tatlandırılıyor eser miktarda şeker var içinde
sencokbiliyon beyzakra Linç yükleniyor… Ben hazırım, peki ya sen 🫵🏻😂 Cicibebe yerine, hünnap markası daha iyi sanırım. Ben evde yapıyorum, keçiboynuzu unu katıyorum içine, pekmez ile tatlandırıyorum. Dondurucuya atıp 1-2 çıkartıp kaynar suda eriterek yediriyorum.
Tuake beyzakra ben evde yapmıştım tadı yoktu 😂sağlıklı olan şeylerin tadı yok bence biz hep şeker yemişiz
KuzeyinAnnesi03 beyzakra etti gibi markaların değil ama e bebekten almıştım keçi sütlü onu kullanıyorum canım 1 2 tane mamasina katıyorum
gamzeci KuzeyinAnnesi03 kullandığınız ürünün de içinde kanola yağı var nacizane fikrimi söylemek istedim belki gözden kaçırmışsiniz dir
Aysimaninannesii beyzakra ülker bebe bisküvisini alıyorum çok güzel hem gece maması hemde gündüz ara ogünlerde veriyorum bi sıkıntısini görmedim tadı da lezzetli bende yiyorum 😅
Noname21 Aysimaninannesii çok zararlı bir ürün saf şeker olan bir ürüni neden insan çocuğuna verir ki
ZeydsMom Aysimaninannesii onun tadi guzelmiki? tadini sevmiyorum ya ben cicibebe yiyorum. Bi defa ondan denedim tadini beyenemedim .
Papatya-eylul88 Aysimaninannesii kac aylik bebeginiz acaba kacinci aydan beri kullaniyorsunuz bende düşunüyorum dA
Uykusuzhergeceeee Aysimaninannesii vermenizdeki amaç ne o kadar yiyecekten şeker deposu şeyi çocuğunuza dayıyorsunuz pes. Hıı evet biz de yedik bir şey olmadı kafasından devam edin siz
Aslicamm beyzakra e tabi ki zararli hele de 7 aylık bebek için. Evet içinde hem şeker hem palm yağı hem de diğer kanserojen katkı maddeleri var
Mbugra Kapalı ürünlerin hepsi malesef zararlı bende evde yaptım internetten bakın bulamazsanız ben yazıyım size tarifini
tugbacds Mbugra bana yazar mısınız ya bende denemek istiyorum evde birde neyle ıslatıyosunuz nasıl yumuşuyo katı boğazına kaçar
Mbugra tugbacds Bu bağlantıya tıklayın açamazsanız yazıyım bende fazla pişirmişim ne baya sert oldu çatalla falan parçalayamıyorum bende ipli rondo var onda iyice çekiyorum hazırladığım karışımların içine birer ikişer tatlı kaşığı koyuyorum
serguzesthanim beyzakra İçinde şeker var diye almayı düşünmedim, onun yerine og store’un organik bisküvileirni kullanıyorum
Themom_ yagmur35yy 3.4tane atıyom Bravoooooooo. 1 tanesi 15 küp şeker siz 4 tane atarak 60 küp şeker veriyorsunuz tek bir öğünde. Çocuğu glikoza boğuyorsunuz farkında mısınız? yagmur35yy zararlimi bilmiyorum c Elinizde olan tlf. İle biraz araştırsanız zararlı mı değil mi öğrenirsiniz.
Themom_ beyzakra 1 tanesi 15 küp şekere eş değer. İnsülin direnci yapıyor ilerleyen yaşlarda. Cicibebe zararın ta kendisi, glikoz bombası + palm yağı ve kansorejen maddeler de yanında bonusu. Atın onu siz bile yemeyin içiniz bayılır. Kendiniz yapın bebeğiniz uyurken veya birileri oyalarken 5 dk da oluyor int. Tarif dolu.
KuzeyinAnnesi03 Themom_ her marka aynı değildir araştırarak doğru temiz içerikli bulabilirsiniz hepsini aynı kefeye koymak doğru değildir.
yagmur35yy Themom_ 7 24 vermiyorum canım nerden biliyon telefon hep elimde olduğunu ayda bi zaten oraya zararı varmi uokmu hiç bakmadım diye bravoooooo çeksene güzelce yazabilirsin ne sanıyon kendini