Tesmert Mavigokyuzu bizde 22 aylığız dün klozet adaptöründe denedim ama korktu ağladı hiç bir belirtide yok sabah bezi dolu kalkıyor çiş kaka söylemiyor bezli olsada hamileyim nasipse şubatta doğum var olmadan yapayım dedim ama hazır değil sanırım teşekkür ederim cevapladığınız için
Mavigokyuzu Tesmert Bizim bez takmak istememe, aklı durmak istememe, geceden sabaha kuru uyanma gibi belirtileri vardı. Bir de bez bulamiyorduk artık bedenine göre. Bizi eğitime en çok yönlendiren bez takmak istememe oldu
Semaa_ayar AslanBebeginAnnesi aynı gün başlamışız 🥹 2. Gün dünden farksız iki kg verdim herhalde ben. Ben bittim siz devam edin de demek istemiyorum sabırlıyım ama henüz başarılı atış yok. Çocuğu yıkadım banyoyu yıkadım çamaşır makinesine doldurdum çişlileri kakalıları 50.kez. pes etmek yok 🙌
AslanBebeginAnnesi Semaa_ayar ay sorma biz de aynı durumdayız 🤯😂 kaç aylık sizinki? Bana çevrem hep niye erken başladın daha küçük diyor ama tam 24 aylığız bence erken değil ama bilmiyorum bebeğimin de hiç alışmaya niyeti yok gibi. Gerçi bir iki haftayı bulurmuş öğrenmeleri ama ben çok yoruldum gerçekten çamaşır yıkamaktan 🤣 hala lazımlığı bi kere bile kullanamadık tertemiz duruyor öyle
Semaa_ayar AslanBebeginAnnesi biz 28 aylığız. Kızıma 22 aylıkken öğrettim 2 güne kaptı. Erkekler de kas kontrolü açısından geç alışırmış öyşe diyorlar o yüzden bekledim bakalım henüz yapmadı tutuyor 🥲
Mrvmervem AslanBebeginAnnesi merhaba biz de 3.gunumuzdeyiz ve ayni durumdayiz. Korkuyor tuvaletini hic yapmiyor. Bir de bugun kustu ve hastalik belirtileri veriyor. Ne yapsam bilemiyorum.
benanneoldumm AslanBebeginAnnesi bebeğinz hazır değil elbette uğraşırsanız öğrenir ama isteyerek yapması başka hayır deyip ikna etmek başka. Bence bir süre bekleyin
AslanBebeginAnnesi benanneoldumm lazımlık korkusunu yendi gibi, yani uzun süre oturuyor lazımlıkta. Oyalıyorum bi şekilde. Ama hala kirletemedik tabi aldığımız gibi duruyor 🙈😂 bi yanım bebeğim hazır değil diyor bi yanım da sabredersen olacak diyor ben de çok aradayım daha ikinci günümüz gerçi
bbbnnndzf AslanBebeginAnnesi korkuyo olabilis sabır gerektiren bişey sabırlı olmanız gerekiyor tuvaleti oyun haline getirin 3 hafta sürmüştü bizimki
AslanBebeginAnnesi Semaa_ayar aaa evet benimki de erkek. Benimkinde tutma diye bişey yok direkt altına yapıyo 🤯 lazımlığı hiç kirletemedik tertemiz duruyo 🥹😅
AslanBebeginAnnesi Mrvmervem çıplak şekilde uzun süre kaldıysa üşütmüş olabilir 🥺 ben de korkuyorum hastalanırsa diye havalar da soğudu ama başlamışken devam etmek istiyorum. Hani mesela en az bi 10 gün devam etmek istiyorum eğer hiç ilerleme kaydedemezsem bırakıcam zaten