mutlubibekleyis Sağlık ocağının verdiğini kullanmak istemiyorum 1) Dişte leke yapmayan 2) İçeriği temiz 3) Tadı berbat olmayan 4) Kabız/alerji yapmayan bir demir ilacı önerebilir misiniz? 💊💊💊
rurel mutlubibekleyis Bestiron Ben çok memnunum dişte leke yapıp yapmadığını bilmiyorum dişimiz yok çünkü henüz😂
seleninannesii mutlubibekleyis evet içeriği temiz rengide beyaz vanilyalı bebegim iştahla iciyo valla
Sinemyiss mutlubibekleyis ya hanımlar bebeğim lağmasız yapmıyor d vitamininin kullanmaya başladığımdan beni 10 gün falan kullandım düzenli bıraktım ama yinede yapamıyor acaba alakası varmı
mutlubibekleyis seleninannesii Baktım da içinde şeker var, pek önerilmediğini duymuştum şekerli olanların, şekerli olmayanlar da gerçi tadı demir gibi olup çocuklar içemiyormuş, çok arada kaldım
mutlubibekleyis Sinemyiss d vitamini mi demir mi? d vitamini ocean kullanıyorum içinde zeytinyağ var , ama bazen bebeğim haftada bir yapar, doktor sadece anne sütü alıyorsa ve bebek mutluysa haftada bir de yapsa normaldir demişti, sizinki geçiyor mu bir haftayı, mutsuz mu
Bebetonunannesi16 mutlubibekleyis içeriği temiz üstelik zeytinyağlı hiçnişey yapmıyo çok iyi sadece 1tık pahalı
Sinemyiss mutlubibekleyis d vitamini . Arada mama verdiğimiz oluyor ama çok cüzi miktarda. Anne sütüm bazen yetemiyor bestlakla devam ettiriyorum. Ama %90 yetemediğiçdirumda bile Anna sütü . Bebeğim etmeyi çok seviyor ve gönlünü ediyorum kesmiyorum memeden mutlu bence
mutlubibekleyis Sinemyiss d vitamini ocean öneririm. genelde de anne sütü alıyorsa ve kabız gibi mutsuz değilse normaldir 🫶🏻
rurel mutlubibekleyis Yok bize hiç kabızlık yapmadı Tadı da portakallı gibi, bir şeye karıştırmadan direk veriyorum içiyor