defnemsiii Babam uyuduğumu fırsat bilip 7 aylık bebeğimi defalarca öpmüşş uçuklu ağzıyla kızlar içim içimi yiyor sabahtan beri sizce bişey olur mu
aryaggc defnemsiii benim de en korktugum mevzu bu ya Allah korusun icinizi ferah tutu bir sey olmaz insallah Allahin izniyle 🙏🏻🙏🏻
lohusaserbeti defnemsiii aynısını benim dedem yaptı. Bişi de diyemedim yaşlı adam içimden dualar ettim çok şükür bir şey olmadı
mineen Benimde bebeğim 5 aylık yengem bugun şapur şupur öptü ağzında uçuk var senin öpme dedim yara o dedi hiç inanmıyorum çok korkuyorummm
defnemsiii mineen doktorumla görüştüm döküntü ateş ağzında uçuk yara vs çıkarsa direkt olarak götürün ve el kadar bebeği lütfen hiç kimseye öptürmeyin lütfen 🙏 benim uyumamı fırsat bildiler asla kimse öpemez.
defnemsiii mineen dokunmasına bile izin vermeyin lütfen temas bile yasak o kişilerle kim ne derse desin beyin zarına kadar zararı var ben kavga edip çıktım evime geldim 🙁 ne yapayım dayanamıyorum diye üste çıkıyor babam bir de kendimi duvarlara atasım geldi
defnemsiii Ranameryem doktorumla görüştüm semptomları yazdı biri belli olursa direkt götürücem inşallah bir şey olmaz 🙅
mineen defnemsiii çok dikkatsizler bıktım ya grip olanlarda böyle alerji o diyorlar ya bide sinir oluyorum bebeklerimizden uzak durun
defnemsiii mineen bilmiyorum ama herhalde en fazla iki gündür. Hiç bir şey olmaycak Allahın izniyle ama artık çok dikkat edin bende öyle sağlam birine bile öptürmeyin
mineen defnemsiii öyle yapıcam instegramdan hikaye bile atıcam gripli gelmesin sağlıklı insan bile öpmesin diye
mineen defnemsiii uçuğun kuluçka süresi 2-12 gün arasıymış allaahıımm mutfağa gitmez olaydım inşallah birşey olmaz bebeklerimize
aydnay Sanırım her uçukta risk olmuyor benim de başıma gelmişti o zaman araştırmıştım. İçinizi rahat tutun. Uçuklu kişide ateş hastalık yoksa uçuk kabartılı iltihaplı çok büyük değilse birşey olmaz
defnemsiii aydnay o değil baba uçuklusun diyorım yok bişeyim sadece ğşütöüşüm diyor mübarek vücudunu öyle hissediyorsan ne elliyorsun bebeği 😓