gulsene1998 Hanımlar oğlum dün sabaha kadar kıvrandı ayaklarım ağrıyor diye birde burnu falan tıkanıyordu grip falan olacak sandım ama bi saat önce ayaklarında böyle şeyler çıktığını fark ettim sizce bunlar ne 🥺
Elifdemir1907 gulsene1998 ilk defa gördüm üstte kalsın bir sağlık ocağına yada çocuk doktoruna götürün isterseniz daha iyi bilirler
Sevgi438 gulsene1998 Instagram da Dr Osman Gönülal var, pazartesi günleri (bugün) soruları alıyor, hikayesine bakabilirsin. Hikayeden ona bu fotoğrafı gönderirseniz yardımcı olur
Momalpa gulsene1998 kızım genelde nefes darlığı yaşadığında yüzde böyle lekeler çıkıyor kusunca özellikle
gulsene1998 Acile götürmek istemedim yarına kadar geçmezse randevu alacağım ama size de bir sormak istedim belki başına gelen vardır
gulsene1998 Nurci ondan şüphelendim de bende ağzında falan da çıkmıyor mu o birde ayakta nasıl bi ağrı yapabilir ki
gulsene1998 Sadeturkkahvesi yok ya ağzının kenarında iki üç gün önce bi kaç kızarık vardı dedim hatta bişey mi ısırdı baktım ama hiç şüphelenmedim