hilaldorukk ya bende ehliyete yazıldım. Yazılıyı geçtim ancak ilk sınavımda geçen ay kaldım. 10 ders aldım hiçbirinde parkta sıkıntı yaşamadım ilk seferde geçtim sınavda giremedim teker kaldırıma değecekti. Bende ileri geri hakkım falan var mı dedim onlarda evet var dedi ancak daha önce hoca eğer giremezsem ileri geri yaparak nasıl girebileceğimi göstermedi. O anki heycanla da ileriye aldım ancak direksiyonu sola toplayıp kaldırımdan uzaklaşacağıma sağa topladım. Sağa gittiğini fark ettiğim an frene basıp hemen sola topladım ancak bu sefer sağa çok ortaladığı için giremedim. Başka da hamle hakkım olmadığı için maalesef kaldım. Aşırı üzüldüm ağladım. Uzun zamandır kendim için bir şey yapmıyordum ve başarısız olmam çok zoruma gitmişti. Yani demem o ki derste hata yapmış olsaydık parkta belki de sınavda hata yaptığımda nasıl davranmam gerektiği konusunda bir fikrim olacaktı ve heycanlanıp yanlış hamle yapmayacaktım. O yüzden derslerinizde hata yaptığınızda asla üzülmeyin o hatalar inanın sınav için bir ders ve tecrübe oluyor. Derslerinizin verimli geçtiğinden emin olun. İmkanınız varsa ders dışında da pratik yapın müsait yerlerde. Heyecan yapmayın. Dünyanın sonu değilmiş gerçekten, şuan ikinci sınavı bekliyorum hayırlısıyla inşallah bu sınavda alacağım kısmet olursa. İnşallah size de ilk sınavda almak nasip olur. Sinyalleri unutmayın😂