esmaaxx Semanur51 malesef bize doktor tedavisi olmadığını bir yasinda gerekirse anjiyo olacağını söyledi aspirin kullaniyor 😟
Semanur51 esmaaxx bizde anjiu olcaz ama tedavi amaçlı değil neden buyiduguni arastirmak için peki bı zarari olurmuymus kafam çok karışık Allah yardımcımız olsun
esmaaxx Semanur51 hayir istanbul icindeki kalp hastanelerine ve doktorlarına gösterdim en son mehmet akif ersoy hastanesindeki doktor size soylemediler mi tedavisi yok dediler direk bize 😟
Semanur51 esmaaxx yok bana demediler neyden dolayı büyüdüğünü arastirip ona göre tedavi yapcaz dediler tedavisi yok demediler hiç
Semanur51 esmaaxx peki çocuğunuza zararı oluyor mu bunun için ne dediler ben mesela geldiğimde çocuğum ölümden döndü bilmiyorduk biz kalbinin büyük oldugunu
Semanur51 esmaaxx Kayseri veya ankaraua götürün bence en iyi doktorlar burda var bide en zor hastaligin bile artık tedavisi var yazık yavruma
Gizemcbc esmaaxx geçmiş olsun oğlum kalp ameliyatı oldu 2020 de ankara bilkent şehir hastanesi İbrahim ece teşhisini koydu. Siz İstanbuldamisiniz bir arkadaşımın oğlu orada ameliyat oldu doktor ve hastane ismi sorayım. Başka doktor görmesinde fayda var
Gizemcbc Gizemcbc çam sakura hastanesi Alican Hatemi yapmış ameliyatını canim . Kardiyoloji doktorları hepsi iyi dedi . Rabbim Şafi ismiyle şifa versin hepimizin evladina