ahsensuy uykusuzanne__ aptamil diğer mamalara nazaran katı mı ? Ben değiştim diğer mamaya göre bi tık yoğun kıvam sanki ve taneli içi
aslankayra25 Hipp sma kullandım en son şuan bebelac lf kullanıyorum. Bebelac lf devletin ödedği bir mama ama alerjik ve kolik bebekler için veriyolarlar.
amazontuba aslankayra25 ben de ondan kullanmaya başladım kilo almadığı için ve allerjiden şüphelendiğimiz için. Devlet nası ödüyo doktor reçete gibi yazabiliyor mu acaba
Ahmetenes1011 rburcu merhaba bebeğim anne sütü içiyor bıraktırmayı düşünüyorum bu mamayı içer mi sizce anne sütü ne yakın mı tadı
aslm1453 hndathn aynı benim ki de gold çok beğenmedim sanki ben siz de de erimesi zor oluyomuydu bebelac normal olan da bu sorunu yaşamadım ben goldda çok zorlandım
aslankayra25 amazontuba rapor yazıyor doktorunuz sonra reçete ile eczaneden alıyorsunuz. Doktorunuzla görüşün yardımcı olur belki oda biz aşırı gazlı olduğumuz için ve sadece mama kullandığımız için bütçemize yardımcı oldu.
nurr4343 Dery61 ben onu denedim ama çocukda alerji yaptı ve o gun çok huysuzdu eşimle ne yaptıysak uyutamamistik o gün sonra sma comfort kullanmaya başladık o iyi geldi bize
balbadem48 BENOYLEUYGUNGORDUMM comfort ile optipro arasında ki fark nedir biliyor musunuz bende comfort kullanıyorum diğerine göre biraz daha pahalı ondan sormak istedim