minikurabiyeninannesi sinemaky_ldz8 muhteşem yüzyıl Kuzey ve güney Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz Ezel Kalp atışı Seviyor sevmiyor Bunları seviyorum izliyorum arada 😂😂
dlos sinemaky_ldz8 Yedi Numara Aramızda Kalsın Umutsuz Ev Kadınları Ufak Tefek Cinayetler Balkan Ninnisi Kaçak Gelinler
YgmrDru sinemaky_ldz8 yaprak rökümü,adını ferha koydum cok sıcak geliyor bu diziler bana tam cayı koy izle dizileri 🫠
LaraCroftTombRaider sinemaky_ldz8 Öyle bir geçer zamanki Aşk-ı memnu 1 Erkek 1 Kadın (tekrar başlıycam 😂) Avrupa Yakası Yalan Dünya
Mira__ Sevdiğim değilde izlediklerim Çukur Edho Kara Sevda severim ama. Aşkı memnun hiç sevmezdim yeni bölümleri varken sonradan tekrarı önüme gelince izlemeye başladım. 😂
egelsenkonuss ataselbar beter alinin geldiği bölüm, beter mafyalardan kaçarak gelmişti mahalleye, sonrasında yazar falan yaptirlar ya senaryo uyumlu dursun diye o bölümü kaldırmışlardı😄😄 ben cennet mahallesi aşığıyım
Miraygamze55 sinemaky_ldz8 yabanci damat, tatlı hayat asmali konak ve benim annem bir melek aklıma gelenler☺️
dlos Miraygamze55 Yabancı damat evet, Binnur Kaya ve üçüzlerinin yarışmaya katılması hala aklımda 😂 tam trajedi ama gerçek Türk annesi itemi 😊