minikurabiyeninannesi İki yaşında ki oğlum ben banyo da abdest alırken televizyonu kırmış eşim evde değil vardıyalı işte 12 gibi gelecek 🥺 Başına gelen var mı kaça yapıyorlar böyle kırık olunca 🥺
Bilinmeyenkisi minikurabiyeninannesi çok paraya televizyonla aynı paraya benim oğlumda kirdi attık yenisini almak zorunda kaldık
Bett1 minikurabiyeninannesi benim oğlum da 1 buçuk yaşında ben babası anneannesi yanındayken oyuncağı fırlatıp kırmıştı yapacak bir şey yok yanında olsanız bile olacak olan oluyor. Tamiri var ama tvyle aynı fiyat yani çöp oldu şu an televizyonunuz. Biz aynısından aldık eğer yenisi bozulur da eskisinden bir parça falan kullanabilirsek diye evde tutuyoruz. Arada 100 200 TL bir şey oynuyor yenisiyle o derece yani
hicpismandegilim minikurabiyeninannesi Aynısını yaşadık yenisini almak daha mantıklı tamir fiyatı pahalı baya
minikurabiyeninannesi Bilinmeyenkisi ciddi misiniz ? 😭 sinirimden ağlıyorum ya 2 dk abdest aldım sadece ya 2 dk 😞
_ozdemmmm0 Darbe yoktu ama kızım top attı yeşil çizgiler oluştu garsntisi devam ediyormuş aradık götürdüler 2 haftada ücretsiz ana kart takıldı geldi
_ozdemmmm0 minikurabiyeninannesi bende iki yıl olmuştu bitti diye tahmin etmiştim ama şamsıma 2025 e kadar devam ediyo dediler çok sevinmiştim umarım sizinde öyle olur tv markamız Beko Beko arçelik yetkili servisini aradım tv arkasındski bşr kodu çekip atmamı istediler yollsdım garantisi devam ediyo randevu verdiler gelip aldılar sorunsuz şekilde
_ozdemmmm0 minikurabiyeninannesi üzülmeyin allah korusun üstünede düşebilirdi neler oluyor şükredin herşey olur sağlık olsun canı sağ olsun olacağı varmış annesi
Parsongan minikurabiyeninannesi Zor bir durumdur mutlaka yaşamadım bilemem ama can sağlığı diyip geçin bence. Evladınıza bir şey olmamış önemli olan o. Eşyadır alınır ne olacak dünyanın sonu değil ya. Sadece biraz içinizi rahatlatmak için söyledim. Beni yanlış anlamayın.
_ozdemmmm0 minikurabiyeninannesi önce servisi arayın garantisi bittmi bitmedimi bunu teyit edin bittiyse ne kadara yapılır maaliyetini öğrenin ona göre yeni alınırmı alınmazmı karar verin
Bett1 minikurabiyeninannesi bu arada gafantisi bizim o dönem vardı ama sonuçta bir şey atılıp kırılıyor o yüzden karsilamiyordu. Tamiri gene serviste deyeni TV fiyatıyla aynıydı
minikurabiyeninannesi _ozdemmmm0 benimde Beko yarın sormam lazım peki siz alalı kaç sene olmuştu garanti o kadar uzun süre devam ettiyse Bildiğim 2 sene oluyo garantiler
pasaklisinkukuli minikurabiyeninannesi biz alırken ek para verip 6 yıl yaptık garantiyi belki eşin de yapmıltor alırken ek garanti
hicpismandegilim minikurabiyeninannesi Öyle valla hepsi burada taksit yapıyor isterseniz bir deneyin kredi öder gibi ödeniyor biz öyle almıştık hatta bu ay bitiyor taksiti
Yonca29 minikurabiyeninannesi 5 6 bin anca yapılır benimkinin Led ekranı gitti diye 4 bin yaptirmistim ama dandik markaydi öyle tvsiz kalınca gittim 82 bine LG tv aldım 🙄🙄🙄