oznurbagdas Pijamalarımı giyip kendimi soğuk yorganın altına atmak saatlerce uyumak 🥲gece boyu uyumak özellikle
Seydagolcuk Deliksiz uyumayı, uzun uzun banyo keyfi yapmayı, ayaklarımi uzatip rahat rahat film keyfi yapmayı 🤷
sdakaan Hiçbişeyi özlemiyorum bebeğim doğduktan sonra herşeyim o oldu sanki hep o varmış gibi🩷 yoruluyorum tabiki ama bi gülüşü dünyaya bedel
Derenmom 4747- bende yazacaktım haram old. İllaki biliyor yazsam neyi değiştirecek diye yazmadım Allah Hidayet versin tabi sizin yazdığınızi görünce hemen begendim😅
lAmMelodi mineksu Şuan saat 1:10 biz kalktık çok uykum var ya🥲Ay evet şuan kalkacak kafasındayım ya uyursam oda hemen uyanırsa diye.
Edo_yekta12 mineksu gece deliksiz uyumak sabah erken kalkmamak. Saatlerce makyaj yapmak,kombin yapmak, özgürce istediğim her an tek başıma dışarıya çıkabilmek uzar gider liste
Sinemyiss mineksu ben öğrendikten sonra hiç bilemedim eşim izin vermiyor ama motor bana çok özgür hissettiriyor :)
senaninanasi mineksu ben çocuktan önce hiç takıntılı değilmişim ya. O rahat zamanlarımı özledim. Hiçbir şeyi takmamayı özledim. Yani böyle de memnuniyetsiz gibi oldu öyle değil yani güzeldi o zamanlar. Kafam rahattı şimdi aman orası ağrımasın aman şöyle yapmasın aman aman yaşlandım
gizemvatansever mineksu evden çıkarken çantamı alıp çıkıyor istediğim saate geliyordum. Şimdi neredeyse valizle çıkıyor, uyku düzeni kaymasın diye paldır küldür eve geliyorum.
serendipity16 gizemvatansever cidden bir sürü çanta hazırlamak aman şunu unutmayayım bunu unutmayayım bi de eve gelince onları yerleştirmek bu yüzden kalmalı bi yere gitmeyi sevmiyorum artık 🤦🏻♀️
_ozdemmmm0 Gençliğimi 25 yaşımdayım 70 gibi hissediyorum 1 çocuğum var ama heryerim ağrıyo ağrımadık yerim yok nefes alamıyorum zor valla hele desteksizlik bekarlık sultanlık ama anne olmak çok güzel zor günler çabucak geçse 🙏