BalBocugum Kızlar daha önce fırında yaptım kuru oldu, tavada yaptım ne bileyim sanki pişmedi. Evde yaparım güzel olur diyenler bir fikir verebilir mi? Bugün yine denemek istiyorum. En son çare iç hazırlayıp fırına göndereceğim.
LaraCroft BalBocugum tavada yapıyorum çokta güzel pişiyor. Tavanın kapağını hiç açmamak püf noktası ve harcı ince bir tabaka galinde sürmelisiniz
zarifbirhanim BalBocugum Ben her zaman tavada yapıp kapak kapatarak pişiriyorum fırına atmıyorum. Çokta lezzetli oluyor
prensinanasi BalBocugum altı kızarıyor tavada kapalı bir şekilde sonra mikrodalga da üstünü iyice pişmesi için 2-3 dk çalıştırıyorum. Enfes oldu geçen zahmetsiz..
BalBocugum uykusuzanne__ iç hazırlayıp fırına mı gönderiyorsun Bende bugün son kez deneyip göndereceğim olmazsa ☺
Gizemlibirisi Tavaya kapak kapatmazsan pismez.firinda da kuru oluyo. Tavada kapak önemli.tavayi iyice ısıtıp köy,kapağı kapatıp altını kıs
BalBocugum zarifbirhanim ben kapak kapatmamıştım, öyle yapacağım bugün İzlediğim videoda öyleydi bug0n yine baktımda hep kapak var
zarifbirhanim BalBocugum tavaya atıp sonra fırına atılan tarihten bahsediyorsanız onu bende yapmıştım olmamıstı onun yerine sadece tavada kapak kapatarak pişiriyorum hem kuru olmuyor hemde çok güzel pişiyor 😊